Вхід | Реєстрація

Судитимуть директора товариства, який надурив Лубенську міськраду майже на мільйон гривень

Судитимуть директора товариства, який надурив Лубенську міськраду майже на мільйон гривень

Лубенською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства, якому інкримінують зловживання повноваженнями, що спричинило тяжкі наслідки, та службове підроблення (ч. 2 ст. 364-1, ч. 1 ст. 366 КК України).

Як пише пресслужба Полтавської обласної прокуратури, за даними слідства, директор надавав вказівки підлеглим працівникам про внесення до розрахунків видатків на відшкодування витрат, пов’язаних із наданням пільг, завідомо неправдивих відомостей щодо надання послуг із вивезення побутових відходів 180 громадянам, які відносяться до пільгових категорій населення. Вказані розрахунки він щомісячно подавав до Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Лубенської міської ради для отримання компенсації за послуги, які фактично не надавались. Унаслідок таких дій упродовж лютого 2017 - жовтня 2019 років управління перерахувало товариству понад 900 тис. грн.

Під час досудового розслідування прокуратурою до обвинуваченого пред’явлено цивільний позов з метою відшкодування збитків, завданих місцевому бюджету.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2021, 11:45 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації