Вхід | Реєстрація

Провулок Гагаріна перетворився на болото

Провулок Гагаріна перетворився на болото

Зі слів мешканки Деменок, щороку, восени та навесні, проїжджа частина стає місивом.

Минулого тижня на редакційну сторінку в соціальній мережі Фейсбук користувач Яна Потапенко надіслала повідомлення, у якому прохала розповісти через газету про стан дорожнього покриття в провулку Гагаріна, що в селі Деменки.

Дописувач наголошує, що через провулок неможливо пройти чи проїхати автомобілем. Для підтвердження, вона надіслала фото проїжджої частини.

Друкуємо лист без змін:

«Добрий день, шановна редакціє «ЕХО»! Звертаюся до вас із надією, що публічне висвітлення цього питання допоможе в його вирішенні. Я жителька села Деменки, в якому виросла і зараз регулярно приїжджаю до батьків. Ось так виглядає наш провулок Гагаріна вже більше, ніж 25 років, скільки я себе пам’ятаю! Щоразу, як тільки пройде дощ, розтане сніг, наш провулок перетворюється на «місиво», з якого не те, що пішки не вийдеш, а й з трудом виїжджаєш на машині. Окреме «задоволення» отримуєш, коли доводиться штовхати машину, щоб виїхати з цього болота! Ще коли я ходила до школи, мама виводила мене з братом в галошах на трасу, і там ми перевзувалися у нормальне взуття, йшли в школу не 10 хвилин провулком, а 20 кругом села, бо через цю багнюку не можна було вибратися! Пару років тому у вас була публікація із заголовком «Деменки щебеняться». У селі і справді пощебенили кілька вулиць, в першу чергу ту, по якій їздить сільський голова і декілька інших. А от чомусь про провулок Гагаріна ніхто і не згадав. Так тут що, не люди живуть? Чи дітям з цього провулка не треба в школу ходити? Люди кидають машини на початку вулиці, бо якщо заїхати до свого двору, то потім не виїдеш. Мого молодшого брата мама, як і мене 20 років тому, веде в ризових чоботах до траси і потім по холоду перевзуває у нормальне шкільне взуття. Тато ледве виїхав на роботу машиною, мамі (жінці, прошу звернути увагу) машину довелося штовхати! Ну це ж не нормально в сучасному світі! Це сором просто! Невже ж не можна зорганізувати і засипати цей невеличкий провулок?! Зверталися з цим питанням до сільського голови Скляренка В. М. протягом усіх цих років і мої батьки, й інші жителі провулка — усе безрезультатно! Як було болото, так і залишається! Я вас дуже прошу звернути увагу на моє повідомлення та написати про цю ситуацію в тижневику! Може хоч розголос допоможе у вирішенні питання! Якщо треба буде, можете приїхати, моя мама вам все розкаже і покаже. Переконаєтеся на власні очі, що це просто жах, а не дорога в провулку. Буду вам щиро вдячна, якщо звернете увагу на моє повідомлення!

З повагою до редакції Яна Потапенко».

 

P. S. Кореспонденти, у свою чергу, звернуться до депутата Кобеляцької міської ради, який представляє виборчий округ, куди входять Деменки.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2021, 10:39 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації