Вхід | Реєстрація

Які предмети найчастіше обирають учні

Які предмети найчастіше обирають учні

Міністерство освіти і науки розповіло, які предмети є найпопулярнішими серед учнів, що складатимуть зовнішнє незалежне оцінювання та державну підсумкову атестацію.

Як повідомляється на офіційному Telegram-каналі міністерства, станом на 26 лютого для участі в тестуванні та атестації зареєструвались понад 200 тисяч учнів.

«Наразі для участі в ЗНО й державній підсумковій атестації зареєстровано 211 259 осіб, які обрали 859 321 тестування», — йдеться в повідомленні.

При цьому найпопулярнішими виявились наступні предмети: історія України — обрали 164 018 осіб; математика — 163 696; українська мова і література — 141 665, при цьому 66 640 осіб зареєструвалися для участі в тестуванні з української мови; географія — 99 935; англійська мова — 84 514.

У МОН нагадали, що до завершення реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року лишилися лічені дні. Термін подачі заявок спливає 5 березня.

«До цього ж дня також можна внести зміни в персональні дані учасника ЗНО, якщо в сертифікаті учасника ЗНО виявлено помилку», — зауважили в міністерстві.

У Міносвіти зазначили, що підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є сертифікат, який особа, що реєструвалась, отримує в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням. У разі, якщо сертифікат не надійшов, слід перевірити стан опрацювання реєстраційних документів за допомогою спеціального сервісу.

У разі ж, якщо учасник ЗНО вже має сертифікат, однак виявив помилку в персональних даних, її можна виправити до 5 березня, скориставшись спеціальним сервісом «Внести зміни».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2021, 11:44 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації