Вхід | Реєстрація

МОН запускає моніторинг працевлаштування випускників

МОН запускає моніторинг працевлаштування випускників

У Міністерстві освіти і науки України планують розпочати моніторинг працевлаштування випускників вищих навчальних закладів. Однією із задач системи називають врахування цього фактору при розподілі фінансування між навчальними закладами.

Про це розповів на своїй сторінці у Telegram Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

«Цьогоріч плануємо запустити електронну систему моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої освіти. Це необхідний елемент для аналізу та схвалення подальших рішень щодо розвитку системи вищої освіти України. Окрім того, показник працевлаштування необхідний для вдосконалення формули розподілу фінансування ЗВО.

Найголовнішим на цьому етапі є узгодження порядку обміну інформацією між Пенсійним фондом України та Міністерством освіти і науки України. Наразі вже підготовлені проєкти наказу МОН та постанови ПФУ. Після реєстрації цих документів у Мін’юсті ми зможемо синхронізувати інформацію Єдиної державної електронної бази з питань освіти та Пенсійного фонду й розпочати тестування системи.

Процес нелегкий і нешвидкий. Дякую Міністерству соціальної політики та Пенсійному фонду за сприяння в такій важливій справі», — йдеться в повідомленні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2021, 15:15 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації