Вхід | Реєстрація

Представилися газовою службою та поцупили 5 тисяч гривень

Представилися газовою службою та поцупили 5 тисяч гривень

Минулого тижня кременчуцькі інспектори отримали виклик про крадіжку. Жінка поважного віку повідомила, що до неї прийшли двоє невідомих, які представилися працівниками газової служби та викрали в неї 5 тисяч гривень.

Правоохоронці розпочали пошуки. У селі Соснівка виявили транспортний засіб і людей, схожих за орієнтуванням. Перевіривши їхні документи, правоохоронці з’ясували, що громадян неодноразово притягували до кримінальної відповідальності. Під час поверхневої перевірки вони виявили кошти, які, ймовірно, належать заявниці.

У поліції відзначають, що люди поважного віку часто страждають від шахрайських дій. Ця категорія населення довірливо ставиться до незнайомих та їхніх пропозицій.

Запобігти цьому виду злочинів можливо завдяки пильності. Правоохоронці закликають уже сьогодні поговорити з вашими рідними, що шахраї маскуються під соціальних працівників.

Якщо незнайомець завітав додому, обов’язково вимагайте документ, який посвідчує особу, що він є представником конкретної організації. Звертайте увагу на особливі прикмети невідомих, аби за потреби надати цю інформацію поліції.

У разі виявлення підозрілих осіб телефонуйте на лінію 102.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2021, 14:56 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації