Вхід | Реєстрація

Не ведіться на анекдоти про євроремонти, а встановлюйте балюстради

Не ведіться на анекдоти про євроремонти, а встановлюйте балюстради

На початку 2000-х років був дуже попупярним анекдот про єврея і євроремонт. Мовляв, саме представники цієї національності можуть виконати якісні ремонтні роботи з будівельними євроматеріалами. Із того часу минуло майже два десятиліття. Кількість фахівців, які задіяні в галузі будівництва, збільшилася в рази. І більшість із них не мають нічого спільного з народом, якого, згідно біблейних розповідей, 40 років водив пустелею Мойсей. Те саме стосується і будівельних матеріалів. На сьогоднішній день їх різноманіття просто вражає. Це стосується всіх видів робіт: покрівельних, облицювальних, фасадних і внутрішніх.

Та якщо для даху і зовнішніх стін використовуються сталі матеріали, то для інтер’єру приміщень новинки з’являються ледь не щомісяця. Яскравим прикладом тому є балюстрада з нержавіючої сталі. Простіше кажучи, конструкція являє собою огорожу з фігурних стовпчиків, на яких кріпляться перила сходів.

Її особливість полягає в тому, що конструкція ідеально підходить як для зовнішнього, так і для внутрішнього інтер’єру. Балюстрада виготовляється з різних матеріалів, але найбільшого поширення отримала нержавіюча сталь. У першу чергу, через її універсальність. Конструкція зі сталі чудово пасуватиме до будь-якого інтер’єру, а ефектний вигляд залишиться на довгі роки.

При створенні балюстради дизайнери не обмежилися лише нержавіючою сталлю. Так виникла композиція, що поєднує сталь і скло. У такий спосіб простір між стопчика стає більш безпечним.

Балюстрада, як невисока огорожа, пасуватиме на:

  • балконах чи дахах,
  • показуватиме межі тераси,
  • добре підійде для галерей,
  • додасть родзинки при оздобленні сходів.

 

Європейська якість і доступна ціна від Vipperyla

Щоб придбати конструкціє з нержавіючої сталі й скла, зовсім не потрібно мати особлиівих знайомств. Достатньо знати адресу веб-сайту компанії Vipperyla — https://vipperyla.com.ua/. Спеціалісти компанії використовують кращі матеріали, перевірені на практиці колегами із Західної Європи і Сполучених Штатів. Та завдяки тому, що замовлення виконануються в Україні, замовник отримує високоякісні балюстради за доступними цінами. А конструкції в найкоротші терміни доставляються в кожну точку нашої країни. 

Ще однією особливістю балюстрад виступає їх простота в монтажі. Зібрати перила під силу кожному чоловіку, який хоча б раз у житті тримав в руках інструменти. Хоча все ж надійніше звернутися за допомогою до фахівців.

Отож, якщо хочете додати в свій будинок чи офіс оригінальності, не ведіться на анекдоти про євроремонти, а замовляйте балюстради.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2021, 15:29 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації