Вхід | Реєстрація

«Кременчук» розгромив у Києві «Сокіл» та зіграє в чвертьфіналі з «Барсами»

«Кременчук» розгромив у Києві «Сокіл» та зіграє в чвертьфіналі з «Барсами»

18 березня чемпіон України ХК «Кременчук» в останньому матчі регулярки п’ятого сезону УХЛ Паріматч розгромив 8:1 у Києві «Сокіл»! Кременчужани набрали 66 очок після 42 ігор та посіли друге місце в турнірній таблиці, випередивши киян на 4 очка. Таким чином в чвертьфіналі «містяни» зіграють «Білим Барсом» в серії до двох перемог однієї з команд. Першу зустріч підопічні  Олександра Савицького проведуть вдома на арені «Айсберг» 22 березня о 18:00.

…Довго на закинуту шайбу уболівальникам чекати не довелося, вже на третій хвилині Тютченко вийшов вменьшості на один з воротарем та красивим кидком вивів кременчужан вперед. Після пропущеного гола "пернаті" побігли відіграватися, але кидки по воротам не йшли - то в захисника шайба потрапить, то ігровий снаряд парирує Новицький.

У другому періоді кременчужани закинули чотири шайби та зробили вагому заявку на перемогу. Голами відзначилися двічі Орлов, Хришпенць та Кисельов.

Заключна 20-хвилинка також пройшла під диктовку гостей. Хокеїсти з Кременчука в третьому періоді закинули ще три шайби. Хек-трик у більшості оформив Орлов та дубль зробив Денискін. У «Сокола» єдину шайбу закинув кращий їх бомбардир - Рубан. 8:1 – переконлива перемога підопічних Олександра Савицького, які у матчі закинули шайби на різні вкуси – в меншості, в більшості та в рівних складах.

Найбільше балів у грі набрав Денискін (2+2), який з 57 (31+26) очками став найкращим бомбардиром кременчужан.

Відзначимо, що Дмитро Орлов забиває голи у п'ятому матчі поспіль (за 5 ігор 11 шайб).

«Сокіл» - «Кременчук» 1:8 (0:1, 0:4, 1:3)

Шайби: 0:1 Тютченко, меньш., 2:47; 0:2 Орлов (Созонов), 22:02; 0:3 Орлов (Гриценко, Денискін), 27:38; 0:4 Хришпенць (Коробов, Денискін), 35:08; 0:5 Кисельов (Ворона, Тютченко), 39:20; 0:6 Денискін (Толстушко, Савченко), 43:49; 0:7 Орлов (Алексюк, Хришпенць, більш.), 49:26; 1:7 Рубан (Міхнов, Кузьменко), 53:42; 1:8 Денискін (Дубінін, Григорян), 57:40.

Сокіл: Дубровський (Кубрицький); Лисенко - Бєлінський, Олендаренко - Голубич, Сисак - Платонов, Панченко - Андрейків; Німенко (А) - Смирнов - Малєтін, Рубан - Кузьменко - Міхнов (А), Морозов (К) - Курбатов - Павленко, Коржилецький - Симчук - Ступак.

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Бабрусев - Григорян, Хришпенць - Алексюк, Александров - Толстушко, Пукс (А) - Варава; Коробов - Дубінін - Денискін, Кисельов (К) - Ворона - Тютченко, Созонов - Смирнов - Орлов, Савченко – Гриценко (А) - Савицький.


Автор: пресслужба ХК «Кременчук»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2021, 11:03 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації