Вхід | Реєстрація

У суд направлено справу полтавчанина, який убив свого товариша і вивіз тіло у лісосмугу

У суд направлено справу полтавчанина, який убив свого товариша і вивіз тіло у лісосмугу

Прокурори Полтавської окружної прокуратури підтримуватимуть публічне обвинувачення стосовно 48-річного жителя Полтавського району за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Обвинувальний акт для розгляду по суті направлено до Полтавського районного суду.

За даними слідства, наприкінці грудня минулого року чоловік після розпиття спиртних напоїв у ході виниклого конфлікту наніс своєму гостю із сусіднього села ножем та металевим совком не менше 10 ударів, від яких потерпілий помер на місці події. З метою уникнення кримінальної відповідальності зловмисник загорнув тіло у килим, перетягнув у багажник власного автомобіля, вивіз у лісосмугу і заховав у чагарниках. У подальшому, повернувшись додому, спалив особисті речі вбитого та вимив від крові підлогу і стіни кімнати.

Не дочекавшись сина, мати звернулася у поліцію із заявою про його зникнення. Завдяки належно скоординованій роботі органів прокуратури та поліції зухвале вбивство вдалося розкрити.

Наразі за клопотанням прокурора обвинуваченому продовжено строк тримання під вартою.

Справу призначено до судового розгляду.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2021, 14:10 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації