Вхід | Реєстрація

Поліцейські розшукали підлітка, який загубився в лісосмузі на Лубенщині

Поліцейські розшукали підлітка, який загубився в лісосмузі на Лубенщині

До колцентру «102» поліції Полтавщини 21-го березня, близько 19-ї години, надійшло повідомлення від 35–річного мешканця села Вільшанка, Лубенського району, що його неповнолітній син пішов із дому та не повернувся. За словами батька, син близько 17-ї години взяв із собою ранець та невелику сумку і пішов у бік лісу. Мобільного телефона хлопець не мав.

Начальник Лубенського районного відділу поліції Дмитро Майборода, повідомив: «На пошуки 15-річного хлопчика був задіяний весь особовий склад Лубенського райвідділу поліції. За три години активних пошуків оперативним співробітникам вдалось відшукати підлітка. Він перебував у лісосмузі за 3 кілометри від дому. За час перебування дитини без нагляду, правопорушень відносно нього не вчинялось. На часі підліток вдома зі своїми рідними. Як вияснилось, це не перша схожа пригода, що з ним трапилась. Із родиною проведена профілактична бесіда задля уникнення в майбутньому подібних випадків».


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2021, 10:28 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації