Вхід | Реєстрація

У Кременчуці визначили кращих юних боксерів області

У Кременчуці визначили кращих юних боксерів області

19-20 березня у Кременчуці, на базі міської спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з боксу, відбувся XVI традиційний відкритий турнір із боксу серед юнаків, присвячений пам’яті видатного дитячого хірурга Олександра Баглаєнка.

Відкрили змагання перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін, онучка Олександра Баглаєнка Лариса, спортсмени, депутати та спонсори турніру. Судив змагання майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон Європи Валерій Бражник.

На ринзі спробували свої сили 70 юних боксерів (2003-2008 років народження) із Полтави, Миргорода, Заводського, Світловодська та спортивних клубів Кременчука: «Старт», «Легіон», «Шторм», «Спурт», СДЮШОР із боксу.

Змагання відбулися за трьома віковими групами: юнаки 2007 р.н.; юніори 2005-2006 р.н.; молодь 2003-2004 р.н.

У результаті поєдинків 1-ше командне місце виборола команда з Кременчука – СДЮШОР із боксу. Друге місце – у філії СДЮШОР із боксу (Кременчук); а третє розділили ФСВС «Легіон», СК « Шторм», КДЮСШ №1.

Четверте командне місце зайняли боксери зі Світловодська, Полтави, Миргорода.

Перші місця в особистому заліку посіли: Головченко Олександра (СДЮШОР з боксу), Юхименко Діана (Миргород), Повід Артем (філія СДЮШОР), Верлан Кирил (Світловодськ), Лобода Данило (Світловодськ), Коваленко Тимур (СК «Спурт»), Манченко Артем (Миргород), Усенко Олександр (філія СДЮШОР), Мальований Ярослав (філія СДЮШОР), Приймак Олексій (СДЮШОР з боксу), Павлов Владислав (   ДЮСШ № 1), Міщенко Дмитро (СДЮШОР з боксу), Медведенко Данііл (філія СДЮШОР), Кабушко Максим (СДЮШОР з боксу), Повід Едуард (СДЮШОР з боксу), Власенко Тимур (СДЮШОР з боксу), Крайнік Роман (Світловодськ), Муравій Юрій (Військовий ліцей), Гавура Іван (військовий ліцей), Орел Андрій (СДЮШОР з боксу), Жежель Ілля (СК «Спурт»), Попенко Ігор (ФСВС «Легіон»), Котелевський Ростислав (військовий ліцей), Сапсай Владислав (військовий ліцей), Цимбал Олексій (СДЮШОР з боксу), Іманов Ніджат (Миргород).


Автор: пресслужба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2021, 15:52 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації