Вхід | Реєстрація

Фотошпалери в магазині Аrtside

Фотошпалери в магазині Аrtside

Кожен, хто хоча б один раз зіштовхувався з ремонтними роботами в квартирі, домі, на власному досвіді переконався у тому, як важко визначитися з оздоблювальними матеріалами для стін. Якщо раніше звичайні шпалери були єдиним варіантом, то зараз вибирати необхідно з достатньо великого асортименту: декоративна штукатурка, фарби, натуральне або штучне каміння, керамограніт та гіпскокартон.

Фотошпалери, відносно нещодавно знову увірвалися на ринок декоративних матеріалів та одразу ж зайняли лідируючи позиції. Велику популярність легко пояснити тим, що шпалери можна купити по прийнятній ціні artside.com.ua і при цьому отримати унікальний за своїми властивостям матеріал, який прикрасить будь-яке приміщення.

 

Переваги фотошпалерів

Шпалери з фотодруком отримали цілий список переваг, які стали головними причинами їх популярності серед вітчизняних покупців. Серед них можна виділити наступні:

  • настінні полотна допоможуть наповнити кімнату індивідуальністю, характером. А якщо використати можливість виготовлення фотошпалерів на замовлення, можна створити абсолютно унікальну атмосферу

  • візуальне розширення простору, завдяки шпалерам від виробника з перспективою. Стіна, на яку монтовано фотодрук може уявно віддалитися, додавши таким чином більше світла кімнаті, піднявши трохи вище стелю

  • створення акценту, адже фотошпалери, нанесені лише на одну стіну, можна вважати ідеальним варіантом для привертання уваги кожного гостя

  • зонування, що особливо актуально для квартир, які не мають функціональних конструкцій для розмежування простору на зони

  • декоративна функція, як найбільш очевидна, оскільки фото друк абсолютно любого зображення не обмежує фантазію замовника. Окрім цього, замовити фотошпалери в нашому інтернет магазині – означає швидко та вигідно вирішити питання оригінального декорування дому.

За допомогою полотен можна вдало підкреслити обраний стиль приміщення, додавши саме тих ноток, яких не вистачає для повноцінного довершення інтер’єрного рішення.

фотошпалери із зображенням орхідеї

Критерії вибору фото шпалер

Перш ніж відвідати інтернет-магазин, рекомендуємо дізнатися про головні критерії вибору фото шпалер. Кожному покупцеві необхідно пам’ятати про три основні правила:

  • вибір малюнка

  • розрахунок розмірів

  • врахування кольору та якості головних матеріалів, які будуть використовуватися при створенні стилю приміщення.

Для кухні оптимальними варіантами стануть соковиті фрукти, кавові зерна, овочі, зелень. Для маленьких кухонь найкращим вибором вважаються шпалери з перспективою, мілким малюнком. Для великих – ідеально підійдуть широкоформатні полотна. Дитяча кімната зможе перетворитися на казковий світ разом з мультиплікаційними героями, казковими лісами, королівствами.

Спальна кімната особливо вибаглива до оздоблення, тому що кожен елемент інтер’єру тут повинен налаштовувати на спокій. Шпалери в пастельних тонах, без яскравих акцентів та динамічного сюжету стануть найкращим вибором. А для гостьової навпаки, слід обирати оригінальні, наповненні кольором полотна. Мотивів вистачає: міські пейзажі, екзотичні острови, паркові зони, зображення тварин і навіть кадри з улюбленого кіно.

Купити фотошпалери

Наш сайт artside.com.ua пропонує зазирнути на віртуальні прилавки, та обрати онлайн фотошпалери, які повністю відповідають вимогам та побажанням покупця. У нас:

  • прийнятна на продукцію ціна

  • великий вибір різноманітних мотивів

  • виключно якісна продукція

  • доставка по всій країні Україна

  • консультаційна допомога в процесі вибору

  • можливість виготовлення шпалерів на замовлення.

Для того, щоб оформити замовлення, уточнити вартість товару, дізнатися умови придбання полотен з фотодруком в інтернеті, просимо дзвонити за вказаними в контактній інформації телефонами.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2021, 10:03 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації