Вхід | Реєстрація

У Кременчуці сварка між чоловіками закінчилася ножовими пораненнями

У Кременчуці сварка між чоловіками закінчилася ножовими пораненнями

Поліцейські Кременчуцького районного управління упродовж години встановили особу, яка причетна до нанесення ножових поранень місцевому мешканцю. Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

До поліції Кременчука  надійшло повідомлення від медиків, що 23 березня каретою швидкої допомоги до реанімації лікарні в тяжкому стані ушпиталено 37-річного чоловіка з проникаючими ножовими пораненнями грудей. Потерпілого доставили із кімнати багатоповерхівки, розташованої по вулиці Гвардійській. На місце події одразу прибули слідчі та оперативники.

Іван Жук, начальник Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:

«Оперативники, які прибули на місце події, упродовж години встановили обставини злочину та особу, яка причетна до його вчинення. Ним виявився місцевий 30-річний чоловік. За попередньою версією слідства, в малосімейці, де мешкає правопорушник, між ним та потерпілим виник конфлікт, у ході якого фігурант завдав 37-річному чоловікові кілька ножових поранень в область грудей. Під час невідкладних слідчих дій, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, виявлено знаряддя вчинення злочину та інші речові докази, що підтверджують причетність затриманого до вчинення замаху на вбивство. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу».

За цим фактом слідчим Кременчуцького райуправління поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості  внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 15 та частини 1 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального  кодексу України. У разі доведення судом вини затриманому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2021, 15:00 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації