Вхід | Реєстрація

Із медалями і спортивними розрядами

Із медалями і спортивними розрядами

Повернулися новосанжарські пауерліфтери із обласних змагань.

Днями на базі Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка відбувся Чемпіонат області з класичного пауерліфтингу серед юнаків, юнок, юніорів та дорослих.

Новосанжарські пауерліфтери змагалися у всіх вікових групах.

Дівчат на чемпіонаті представляла Поліна Колодочка. Юна спортсменка присіла зі штангою вагою 110 кілограмів, виконала жим лежачи 55‑кілограмовим снарядом і потягнула 122.5 кілограма. Поліна встановила два особистих рекорди і з загальною сумою 287,5 кілограма здобула перше місце. Крім того, спортсменка виконала І спортивний розряд.

Наймолодший спортсмен від Новосанжарщини Роман Стрюк у категорії до 59 кілограмів посів друге місце. Його результат: присід — 110 кілограмів, жим — 50 кілограмів, тяга — 120 кілограмів. Роман уступив першу сходинку спортсмену, який на чотири роки старший за нього. Також юнак виконав ІІІ спортивний розряд.

Тарас Тікан, який змагався в категорії до 66 кілограмів, теж здобув друге місце з присідом у 137,5 кілограма, жимом — 75 кілограмів та тягою в 157,5 кілограма.

Досвідчена Вікторія Сагань видала такі результати: присід — 115 кілограмів, жим лежачи — 57,5 кілограма, тяга — 145 кілограмів. Вона виборола перше місце та третє в абсолютному заліку.

Ще один новосанжарець Руслан Стрюк виступав у юніорському дивізіоні. Він присів зі штангою 140 кілограмів, вижав — 90, потягнув — 190. У запеклій боротьбі Руслан здобув друге місце.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2021, 12:29 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації