Вхід | Реєстрація

Фізико-математична школа для розумних дітей

Фізико-математична школа для розумних дітей

Фізико-математична приватна школа Basis - це школа, яка заснована педагогами високого рівня, а також долучилися допомогти із заснуванням благодійники. Школа має нахил на англійську мову та природознавчі науки.

Історія створення

Виникла ідея створення такої школи із особливості сучасних дітей. Дослідження показують що кожна дитина індивідуальна і має нахил до певного предмету чи діяльності. Заснована фізико-математична школа в Києві "Базис" у 2018 році, виходячи з того, вона є сучасною. Педагоги, зі свого досвіду навчання, розробили свої сучасні методики навчання дітей. Педагоги мають сучасний підхід до учнів, підходять до них із дружніми стосунками. У школі учням дозволяють вийти за рамки, досліджувати, творити, розкривати свій талант до певної галузі. У школі навчають культури, а також розкрити правильне мислення. Школа “Базис” одна унікальна в Україні. Школа націлена на учнів, які прагнуть до навчання, отримати профільну освіту. Кожен педагог має вищу освіту, спеціаліст свого предмету, хороші якості і індивідуальний підхід. Методика навчання є такою, що учнів заохочують до різних досліджень, виконання завдань, які складені педагогами і є унікальними розробками. Знаходиться математична школа в Києві.

 

Засновники школи

Очолює школу велика команда, зокрема керівник Юрій Білецький викладає фізику і математику. Очільник кафедри природознавчих наук Дмитро Басов, також веде гуртки, викладає математику. Заслужений викладач Олександр Триліс, управляє науковим клубом, організовує дослідницькі проекти. Викладач хімії Віктор Задоянний організовує навчальний процес, керує дебатним клубом.

 

Особливості школи

Однією з особливостей є те що навчання у школі поділене на молодшу школу та середню і старшу. Молодша школа включає з першого по четвертий класи. Де з третього класу учні ознайомлюються з фізичною та хімічною лабораторією. Викладачі підготовляють учнів до предметів середньої і старшої школи. Для найкращого сприйняття предмету учнями, педагоги використовують свої унікальні розробки на кожному занятті, дозволять мислити, висловлювати власну думку. Педагоги закладають учням почуття поваги до себе та навколишніх, вміння розмовляти, дружити з однолітками, а також із викладачами. Це знадобиться учням у майбутній професії, у колективі. Класи формуються з шістнадцяти учнів, що дає змогу приділити увагу кожному учневі, розвивати індивідуальні навички. Особливістю школи є також денний сон учня, є окрема кімната зі спальними місцями, де дитини може відпочити. Також для дітей створили кімнати з іграми, які дуже необхідні таким маленьким учням. Учні не мають домашнього завдання додому, вони маю завдання після занять, які виконують індивідуально. Діти мають змогу залишати речі у школі, де є спеціально відведені місця для цього. Фізична культура є дуже важливою для учнів, тому школа прив’язує любов до рухливості, активності, прогулянок на свіжому повітрі.

Молодша школа пропонує для маленьких учнів різні види додаткової діяльності:

  • відвідування басейну;
  • акторство;
  • цінність фінансів;
  • хореографія;
  • самооборонний клуб;
  • малювання;
  • спілкування англійською мовою;
  • логіка;
  • сучасні технології.

А щодо середньої і старшої школи то йде спеціалізація до певного виду діяльності. Заохочують до різних гуртків:

  • математичні
  • наукові
  • фізичні
  • хімічні
  • біологічні
  • програмування.

Педагоги створили специфічні клуби- це участь у дебатах, клуб гри в теніс, клуб англійської мови, клуб підготовки до іспитів з англійської мови, англійський клуб театру, спортивний басейн, хореографія.

 

Висновок

Отже,освіта у школі Basis має основні особливості- це інтелектуальний розвиток, творчий розвиток і мислення, виховує командність в учнів, гідне спілкування та привчає до фізичної активності. Учні після цієї школи вміють мислити, спілкуватися, знають, чого прагнуть.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2021, 12:12 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації