Вхід | Реєстрація

Поліція міста Полтава розшукує безвісти зниклу Марину Ширмовську

Поліція міста Полтава розшукує безвісти зниклу Марину Ширмовську

Відділом №1 Полтавського районного управління поліції Полтавщини розшукується безвісти зникла Ширмовська  Марина  Анатоліївна, 1978 року народження, яка 29-го березня 2021 року, близько 17:20 години, вийшла з місця роботи за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 46В, (навпроти стадіону «Ворскла»), і з того часу місце її знаходження залишається невідомим.

На вигляд жвнці 40 років, зріст 162 см, середньої тілобудови, волосся чорне довге, очі карі, була одягнута в пальто бежевого кольору з червоними вставками, чоботи чорні замшеві до колін, сукня темно-зеленого кольору з хомутом, сумка чорна, сережки та кулон зі срібла з зеленими камінцями.

У разі наявності будь-якої інформації про місце знаходження Марини Ширмовської, поліція просить негайно повідомити за телефонами: 099-339-45-71, 050-780-92-53 або «102».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2021, 10:23 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації