Вхід | Реєстрація

У Кобеляках заарештували сміттєвоз

У Кобеляках заарештували сміттєвоз

31 березня на кобеляцьке міське сміттєзвалище, розташоване в лісі прибули співробітники поліції. Вони зафіксували, як автомобіль для вивезення твердих побутових відходів, що належить комунальному підприємству «Водоканал Плюс» вивантажив посеред лісу чергову «порцію» мотлоху. Коли відходи почали сипатися на землю до сміттєвоза під’їхала синя «Шкода» і заблокувала вантажівку. Із неї вийшли люди, які представилися співробітниками підрозділу спецполіції, що базується у Кременчуку. Згодом на місце події прибув і автомобіль патрульної поліції.

Правоохоронці склали протокол щодо події. Найімовірніше буде порушена кримінальна справа за ознаками статті 239 Кримінального кодексу України «Забруднення або псування земель».

Сміттєвоз, як імовірне знаряддя злочину, заарештують.

Нагадаємо,що кількам днів тому майже аналогічна за сценарієм подія сталася у Бутенках. Там теж був складений протокол і відкрите кримінальне провадження.

Щоправда сьогодні 31 березня стало відомо, що Кобеляцький суд ухвалив застосувати щодо бутенківської спецтехніки таку міру, як «тимчасовий арешт». Тобто техніку повернули комунальникам. Суд зважив на тут обставину, що без сміттєвоза не буде можливості вивозити відходи. Швидше за все, так станеться і у Кобеляках.

У Бутенках після арешту сміттєвоза стихійне звалище швиденько прибрали. І навіть визбирали поліетиленові пакети, що розліталися по сусідньому пшеничному полі.

У Кобеляках ліквідували звалище в лісі протягом дня не вдасться. Адже висота «кагатів» із відходами вже сягає 5-6 метрів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2021, 21:22 | Кобеляки | Суспільство


1. TaranenkoSergiy / 1 квітня 2021, 11:08
Сміттєвоз - лише знаряддя злочину. А хто злочинець - всім відомо. Дуже довго
за ним тюрма плаче. Невже нарешті справедливість переможе?
2. Ltava / 1 квітня 2021, 11:35
За те в парку "реконструкцію " розпочали по проекту "Знаменитого архітектора та паркового дизайнера" із Жуків!)))
3. TaranenkoSergiy / 1 квітня 2021, 12:44
Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
4. IgorSergeevich / 1 квітня 2021, 22:49
1.TaranenkoSergiy
«Невже нарешті справедливість переможе?
»

Судячи з того що повикидали ті актівісти, скоріш за все сміттезвалище закриють,вони всі знали коли копи приідуть, скоріше всього вони і допомагали копам.
5. TaranenkoSergiy / 1 квітня 2021, 23:01
2.Ltava
«"Знаменитого архітектора»

Все, чого торкається Копелець, перетворюється на лайно!
Подивіться на його бруківку, дороги, екопарк та багато іншого. Єдине, що в нього виходить гарно - це брехати, кидати людей та бути негідником!
6. TaranenkoSergiy / 2 квітня 2021, 06:55
Цікаво, за чиї кошти тепер це сміття вивозитимуть?!
7. Ltava / 2 квітня 2021, 09:50
6.TaranenkoSergiy
«Цікаво, за чиї кошти тепер це сміття вивозитимуть?!»


За кошти дурників таких як ми, що платять податки і ходять на вибори надіючись що колись обереться нормальна влада((
8. TaranenkoSergiy / 2 квітня 2021, 14:18
7.Ltava
«колись обереться нормальна влада»

Саме "обереться", нажаль. Кобеляччане хоч і голосували, проте їхній вибір нікого насправді й не цікавить.
9. саша ставицький / 2 квітня 2021, 17:32
Панове ображені активісти , ви дуже раді арешту сміттєвоза , але після вашої радості порекомендуйте куди дівати ваше сміття , яким ви щоденно заповнюєте контейнери бцуквально за пів дня , а потім валите і біля контейнерів. Куди дівати стихійні смітники , які ви самі утворюєте.
10. TaranenkoSergiy / 2 квітня 2021, 20:30
9.саша ставицький
«які ви самі утворюєте»


Для цього необхідні проект та погодження.
А у Копельця лише балачки. За час його каденції можна було це організувати. А він спочатку верблюдів завозить, а потім дізнається, що їх виявляється годувати треба
11. IgorSergeevich / 2 квітня 2021, 22:08
9.саша ставицький
«Панове ображені активісти , ви дуже раді арешту сміттєвоза , але після вашої радості порекомендуйте куди дівати ваше сміття »

Ти що Сашко, хворий на голову, як і всі в тій ОПГ, яке називається призвіщем вашого боса телепень? Ви тільки красти із бюджета вмієте, так вас для іншого вибрали.
12. Чудо Юдо / 5 квітня 2021, 09:02
9.саша ставицький
«Куди дівати стихійні смітники , які ви самі утворюєте. »

За насирання на вулицях потрібно банально штрафувати. Але командор поки що не йде на такий непопулярний крок.

9.саша ставицький
«але після вашої радості порекомендуйте куди дівати ваше сміття »

А от щодо "куди дівати сміття" це нехай придумує той, хто за цю роботу майже мільйон гривень зарплатою та преміями за минулий рік отримав. За нього ніхто його роботу робити не зобов’язаний.
13. саша ставицький / 5 квітня 2021, 13:09
вАЖКО ОССМИСЛИТИ , скільки злості і дурості в цих коментарях.Ну коли ЕХО переслідує якісь свої меркантильні інтереси , то чому радуються патріоти -коментатори.Сядьте , проїдьте по Кобеляках і подивіться , що твориться біля контейнерів.Це ж не Копилець гадить , а ви і подібні вам.Дехто з вас спекулює на ринку і гадить , багато з дому таскають . Чому ви радуєтесь ? Ну переобируть Копильця , буде хтось другий , а ви будете жити в тому дерьмі , яке самі створюєте.Ждіть , що Копилець прибере ваше дерьмо.Ура , купаємся в дерьмі.
14. Ltava / 5 квітня 2021, 16:08
13.саша ставицький
«.Сядьте , проїдьте по Кобеляках і подивіться , що твориться біля контейнерів.»


Ви праві але наводити порядок, слідкувати за порядком , виховувати і карати - це і є обовязок влади , для цього і наобирали)))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації