Вхід | Реєстрація

Методи будівництва дачного будинку

Методи будівництва дачного будинку

Наявність власної земельної ділянки та невеличкого будинка  - це гарантія комфортного відпочинку в літній період від місцевої суєти, проблем на роботі. Свіже, чисте повітря позитивно впливає на самопочуття, емоційний стан та настрій. Але не завжди на дачній ділянці є можливість звести капітальний будинок.

  • По-перше, це великі кошти та трата часу.
  • По-друге, чи є сенс зводити велику будівлю для тимчасового проживання чи відпочинку.

Сучасній технології будівництва та матеріали дозволяють звести комфортну будівлю за короткий час при мінімальних затратах.

 

Основні варіанти будинку на дачній ділянці

Побудувати невеличкий будинок на дачі можна самостійно, але краще звернутися до спеціалістів цієї справи. До вашої уваги послуги з будівництва дачних будинків під ключ за помірну ціну від компанії Artmetall. Більш детальніша інформація на офіційному сайті https://artmetall.ua/house.html.

Якщо коротко зупинитися на основних видах конструкцій, то це:

  • будинки дерев’яні: самий бюджетний варіант з бруса, дошок і толі;
  • будинок по технології cordwoodmasonry: в основі короткі колоди, які кладуться поперек. В якості зв’язки між колодами виступає цементний розчин. Така конструкція гарно тримає тепло, відноситься до енергозберігаючих;
  • будинок з солом’яних блоків. Будиночок з еко матеріалу має високі тепло- і звукоізоляційні показники. Конструкція виконується з несучим каркасом. Якщо за основу брати житню солому, то її можна не обробляти антисептиком;
  • мобільний дачний будинок: останнє ноу-хау в сфері будівництва. Якщо коротко охарактеризувати, то можна сказати так: дешево, комфортно і безпечно. Це чудова альтернатива дорогому будинку із цегли.

 

Основні переваги модульного дачного будинку

Чому варте саме звернути увагу на таку конструкцію, якщо у ваших планах відпочинок на дачній ділянці. Виділимо основні переваги:

  • короткий час на зведення: в залежності від розміру будівлі період будівництва затягнеться до 3-4 тижнів: це при умові, що процес буде виконуватися профільними спеціалістами;
  • значна економія коштів, так як нема потреби вкладати фінанси в дорогий фундамент і стіни;
  • високий рівень комфорту і привабливий зовнішній вигляд;
  • великий вибір вже готових конструкцій, а також можливість виконання під індивідуальне замовлення, виходячи із площі земельної ділянки.

Процес виготовлення мобільної конструкції складається із двох етапів. Перший – розробка конструкції в умовах цеха. Другий етап – монтаж на дачній ділянці. Додатково конструкція може утеплюватися, оздоблюватися всередині і зовні. Після всіх цих дій будинок являється готовим для проживання в літній і зимовий періоди.

 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2021, 15:25 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації