Вхід | Реєстрація

Начальник поштового відділення привласнила 36 000

Начальник поштового відділення привласнила 36 000

Товариство «Укрпошта» звільнило начальника поштового відділення в Малютинцях Пирятинського району, який приймав гроші від населення за комунальні послуги, але не перераховував їх постачальникам. Полтавська дирекція товариства перерахувала 36 000 гривень за всіма отриманими від жителів заявами.
У жовтні минулого року до дирекції «Укрпошта» звернулися мешканці Малютинців. Вони повідомили, що начальник місцевого відділення поштового зв’язку використовує кошти клієнтів.

Внутрішня перевірка служби безпеки товариства встановила, що начальник відділення з квітня по вересень приймав від жителів Малютинців кошти для оплати комунальних платежів. Зокрема, за спожиту електроенергію та послуги газопостачання. Суму більш ніж у 36 000 гривень працівник «Укрпошти» не перерахував на рахунки постачальників. Після «встановлення факту нецільового використання коштів», полтавська дирекція товариства перерахувала затримані платежі за спожиту електроенергію та послуги газопостачання по всіх отриманих від жителів заявах. Про це повідомили в прес-службі АТ «Укрпошта».

Начальника відділення Малютинців звільнили із займаної посади. Результати службового розслідування передані до правоохоронних органів для долучення до матеріалів кримінального провадження.

«Подібна поведінка з боку працівників АТ «Укрпошта» категорично недопустима. Компанія в цілому, як і кожен окремий працівник, несе відповідальність за кошти клієнтів і за якісь надання послуг», — говориться у заяві «Укрпошти».

Окрім звільнення, вже колишньому начальнику відділення загрожує і притягнення до кримінальної відповідальності. Відповідну справу наразі розслідує поліція.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2021, 12:26 | Пирятин | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації