Вхід | Реєстрація

Стоматолог-шахрай

Стоматолог-шахрай

У Києві стоматолог пробував вбити жінку струмом, обкрадав пацієнтів і шахрайськи завищував суми лікування загалом на 400 000 гривень.

У всіх цих діяннях йому оголосили підозри. Коли оголошували, він погрожував прокурору, тому йому ще статтю про погрозу працівнику правоохоронних органів впаяли.

Із травня 2019-го по вересень 2020-го він вводив пацієнтів у оману, коли брехав їм про обсяг лікування. Так зміг заволодіти 400 тисячами гривень своїх пацієнтів.

Часто проникав у домівки до пацієнтів і обкрадав їх. Один раз нібито через необхідність зробити медичні процедури проник до житла пацієнтки та викрав банківську картку, з якої потім зняв 78 тисяч гривень. Ще раз вирішив супроводити одну з пацієнток додому і застосував проти неї сильнодійні речовини, від яких потерпіла втратила над собою контроль. Тоді лікар украв у пацієнтки гроші та матеріальні цінності на 63 тисячі гривень.

І вишенькою стало те, що він хотів убити 70-річну жінку, під’єднавши електричні дроти, які мав із собою, до живлення напругою 220 В у електричному щитку біля квартири потерпілої.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2021, 14:40 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації