Вхід | Реєстрація

Особливості доставки збірних вантажів з Європи

Особливості доставки збірних вантажів з Європи

Представники сучасної української молоді на вряд чи зможуть пояснити, що означає таке поняття, як фарбування. А от їх батьки, які встигли пожити в «совкові» часи, прекрасно пам’ятають епоху дефіциту імпортних товарів та їх підпільну купівлю.

Як не дивно це звучить, та якихось 50 років тому жителі найбільшої країни світу, куди відносилися й українці, речі європейського виробництва могли придбати виключно нелегально, у фарцювальників. Це стосувалося всього: від одягу й косметики до продуктів харчування. І продавцю таких товарів світила стаття за спекуляцію. Та подібні способи ведення торгівлі уже не застосовуються, а фарцовщики, як власне і Союз зі своїми правилами, залишилися лише в історії. Сьогодні товари з Європи вільно продаються в Україні, а все завдяки компанія PTL Group, деталі про діяльність можна дізнатися за посиланням https://ptl-group.com.ua/ua/page/sbornye-gruzy. Її постійними клієнтами являються практично всі представники малого і середнього бізнесу, які продають в Україні товари з Європи. Адже співпраця з PTL Group включає в себе декілька важливих аспектів: доставка вантажів з Європи за індивідуально розробленими маршрутами, послуги з митного оформлення, зберігання товарів на складах.

Та про все — по порядку.

 

PTL Group — задоволений замовник, задоволений клієнт

Чимало українських підприємців спеціалізуються саме на реалізації товарів із Європи, так як попит на все європейське зростає з кожним днем. І успіх у такому бізнесі в основному залежить від оперативної доставки замовлень із Іспанії, Італії, Німеччини, Чехії, Польщі та інших країн Європи й світу.

Тому кожен підприємець зацікавлений у тому, аби співпрацювати з відповідальною логістичною компанією. Ідеальний варіант — оператор, що займається перевезенням збірних вантажів. Таким чином замовлення з Європи прибуде досить швидко, а вартість доставки дозволить підприємцю продати клієнту товар за вигідною ціною.

По-справжньому надійним партнером із доставки збірних вантажів являється компанія PTL Group, що більше п’яти років успішно працює в Україні, постійно збільшуючи кількість клієнтів. На офіційному сайті компанії https://ptl-group.com.ua/ua детально описана співпраця із замовниками, та все ж варто зупинитися на кількох важливих аспектах і розглянути особливості доставки збірних вантажів.

 

Чому вигідно замовляти збірну доставку

  1. Послуги будь-якої кур’єрської служби коштуватимуть дорожче, так як збірний товар оплачують одразу кілька десятків замовників. Тому клієнти, котрі замовляли доставку перевезень від PTL Group, обирають лише такий спосіб транспортування товарів із країн Європи.   
  2. Швидка доставка і короткі строки оформлення всіх дозвільних паперів.
  3. За перевезення відповідає логістична компанія, а замовник лише забирає свій товар у вказаний день.

Отож, співпраця з PTL Group — це надійно, швидко, доступно й вигідно. 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2021, 13:10 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації