Вхід | Реєстрація

Букет квітів з м’якими іграшками та цукерками від Flowers.ua

Букет квітів з м’якими іграшками та цукерками від Flowers.ua

Колись давно знаменитий письменник Хемінгуей написав один із своїх культових романів «Свято, яке завжди із тобою». У книзі йдеться про життя в Парижі. Роман-спогад Хемінгуея і до сьогодні є одним із улюблених творів витончених романтичних натур.

Безумовно кожній людині хочеться, щоб її життя було одним суцільним святом, яке завжди разом із нею. І якщо не життя, то поїздка у Париж була однієї із складових того свята.

Але, зараз у суворі карантинні часи поїздка не те що у Париж, а навіть в іншу частину своєї країни є ледве не подвигом. Тому романтичним натурам зараз доводиться лише зітхати і мріяти про незабутні враження від подорожей.

Але це не означає, що в сьогоднішньому житті у людей зовсім не залишилося можливостей для того, аби відчути свято.

Квіти – це теж складова щастя. І жодні карантини, навіть найстрашніші епідемії, не позбавляють людей можливості вирощувати, дарувати чи отримувати у подарунок чудові букети. Це одразу піднімає настрій, допомагає згадати, що життя складається не лише із сірої буденності. Саме тому в карантинні часи послуга доставка квітів, користується неабиякою популярністю. Тим більше, що на Flowers.ua вони, найрізноманітніші квіти, на будь-який смак та розмір гаманця є у будь-який час року і доби.

У переліку букетів на замовлення є не лише звичайні квіти. Професіонали із  Flowers.ua, можуть скомпонувати навіть букет із ведмедиків. Так, так – саме із невеличких і дуже симпатичних м’яких іграшок, що стане приємним сюрпризом для вашої дитини.

 

Як замовити доставку квітів

Для того, щоб купити квіти зараз навіть непотрібно виходити із дому, не кажучи вже про те, щоб стояти в черзі. Достатньо зайти на сайт https://flowers.ua/ua і зробити замовлення. А далі – справа рук професіоналів. Вони не просто продадуть, але перед тим проконсулютують, порадять, а потім доставлять згідно із бажанням замовника.

Адже зараз вибір букетів по-хорошому вражає. І хоча троянди, як завжди користуються незмінною популярністю, це не означає, що клієнту запропонують купити саме ці квіти.

В асортименті:

  • VIP букети;
  • букети тюльпанів та ірисів;
  • букети із фруктів;
  • м’які іграшки;
  • подарунки;
  • торти і солодощі;
  • квіти у горщиках.

І все це скомпоновано, загорнуто і доставлено із неабияким смаком. Адже квіткові подарунки мають приносити відчуття щастя. У  будь-який день, у будь-яку пору року, у величезному мегаполісі чи у маленькому селі. Із  Flowers.ua – це стало можливо.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2021, 10:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації