Вхід | Реєстрація

Догляд за кімнатними рослинами з ЯРОС

Догляд за кімнатними рослинами з ЯРОС

Кімнатні рослини приносять до інтерьеру кожної будівлі не тільки яскраві фарби, але й затишок. Їх квітіння в зимові пори року будуть нагадувати про літо. Всі ті, хто полюбляє антуріум використовувати в інтер’єрі, знають, що рослина примхлива, але з використанням органічного вдобрива ЯРОС вона може подарувати квітіння не тільки у відведений час, а майже цілий рік. Ретельний догляд за рослиною та якісне вдобриво зроблять свою роботу.

Універсальність ЯРОСу вражає, тому його можна використовувати майже для таких рослин як фіалки догляд за якими не менш ретельний. Примхливість фіалок, це особливий випадок, тому й потрібно підходити не тільки до них, але й до кожній рослині індивідуально.

 

Догляд за фіалками разом з ЯРОСом

Немає такої людини, яка б не насолоджувалась миловидними квітами фіалок. Ці рослинки надають радість своїм квітінням круглий рік. Їх різноманітне забарвлення доповнює інтер’єр та підвищує настрій. Для того щоб квітіння було цілий рік, потрібно ретельно доглядати за рослиною. Важливо зобеспечити її розсіяним світлом. Це як найкраще виходить, коли квіти розміщують на пінічних, північно-східних, північно-західних підвіконнях. ЇЇ світловий день триває до 14 годин. Для повноцінного вегетаювання температура повітря повинна бути від 18 до 24 градусів. У зимку температура повинна бути не нижче 15 градусів. Щоб рослина повноцінно розвивалася, потрібно зобеспечити їй регулярний полив 2 рази на тиждень і один раз застосувати засіб нижнього поливу.

Якісне поживлення рослини забезпечує їй красу й квітіння. У період активної вегетації, один раз на 10 днів потрібно живити її вдобривом для квітучих рослин, методом нижнього поливу. Дозування вдобрива повино бути слабким, ниж вказано в поясненнях. Період покою у фіалок не виражено, але відпочити рослина також повинна. Грунт також потрібно змінювати у горщику щорічно, об'єм горщика за надібністю. З органічним вдобривом ЯРОС, рослина буде поживлена в повному об’ємі. Вона буде постійно квітучою та повноціною. Навіть шкідники, а таких багато не тільки у фіалок не посміють порушити імунітет фіалки, тому що ЯРОС гарантовано забезпечить:

  • повноцінний розвиток рослині;
  • покращення фотосинтезу;
  • вскорення процесів росту;
  • посилить стійкість до шкідників та хвороб.

Приємлива ціна вдобрива робить його доступним всім. Для кімнатних рослин цього засобу багато не потрібно. Стандартна доза для підкормки складає від 2,5 до 10 мл на 1 л.відстояної без хлору води. Корегування дози вдобрива призводиться згідно зі станом рослини. Стандартна періодичність обробки фіалок та інших рослин складається від 10 до 14 діб.

Не потрібно відкладувати придбання органічного вдобрива ЯРОС на потім, тому що цей перевірений засіб вже підняв стан багатьох рослин до найкращого рівня.

Замовити ЯРОС завжди можна не виходячи з будинку. Достатньо вибрати форму дозування. Тут пропонуються флакони в 250 мл, 1 л, 20 л. Нова пошта завжди безперебійно доставить замовлення в зазначений час і оплатити замовлення завжди можна на пошті.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2021, 17:03 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації