Вхід | Реєстрація

У Кременчуці затримали водія, вміст алкоголю у крові якого перевищував норму у 15 разів

У Кременчуці затримали водія, вміст алкоголю у крові якого перевищував норму у 15 разів

Community Policing у дії: історія про те, як свідомі громадяни допомогли патрульним виявити, ймовірно, нетверезого водія

Так, учора, близько 19-ї години, охоронці порядку отримали орієнтування про те, що водій автомобіля ВАЗ 2106 порушує правила дорожнього руху, можливо, перебуваючи у стані сп’яніння.

Вказаний транспортний засіб інспектори помітили на вулиці Київській. За кермом легковика перебував 39-річний чоловік, під час спілкування з яким, поліцейські дійсно відчули різкий запах алкоголю.

Алкотестер Драгер показав результат — 3,08 ‰, що майже у 15 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без посвідчення водія) КУпАП.

Дякуємо свідомим громадянам за їхню пильність та небайдужість. Співпраця поліції та громади робить наше місто безпечнішим. Якщо ви стали очевидцем правопорушення, телефонуйте на лінію 102!


Автор: Патрульна поліція Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2021, 10:23 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації