Вхід | Реєстрація

Щоб ремонт не тривав вічно, звертайтеся до професіоналів

Щоб ремонт не тривав вічно, звертайтеся до професіоналів

У післявоєнні часи минулого століття була популярною військова пісня під назвою «Є у революції початок, немає в революції кінця». Коли справа доходить до ремонту в квартирі, то у багатьох відразу в пам’яті спливають слова цієї музичної композиції. Адже в ремонту теж є початок і фактично немає завершення. Особливо, якщо власники розпочинають ремонтні роботи без проекту і остаточного варіанту дизайну, який матиме їх житло.

 

Найбільш поширені помилки при ремонті

  1. Відсутність плану проведення комунікацій і електричних розеток. Потрібно в обов’язковому порядку визначитися з розміщенням меблів і побутової техніки в кожній кімнаті, аби мати вільний доступ до розеток та вимикачів. А після того, як усі комунікації зашиються гіпсокартоном чи застеляться плиткою,розуміти, де можна свердлити отвори, а де — ні. 
  2. Відсутність звукоізоляції. При зміні планування кімнат, обов’язково слід подбати про якісну звукоізоляцію. Для цього використовується звукоізоляційна кам’яна вата, відповідний стіновий і стельовий гіпсокартон та антивібраційні підвіси. Крім того, не можна нехтувати звукоізоляцією каналізаційних і водопровідних труб. Інакше будете знати, де саме ваші сусіди знаходяться: на кухні, у ванній кімнаті чи в туалеті. І зможете підрахувати, скільки разів вони зробили змиви в унітазі.
  3. Підлога в кімнатах не повинна бути занадто темною  або світлою. У іншому випадку вам доведеться починати і закінчувати день вологим прибиранням у квартирі.

 

Коли від ремонту замовники отримують лише задоволення

Узагалі, будь-якою справою мають займатися спеціалісти. І якщо ви вже вирішили робити ремонт у квартирі, то правильніше за все — звернутися до професіоналів будівельної компанії NSDgroup.

По-перше, компанія пропонує повний цикл послуг: від розробки дизайну кожної кімнати, підбору меблів та матеріалів для оздоблення, до безпосереднього виконання найскладніших ремонтних робіт.

Про-друге, фахівці NSDgroup протягом п’ятнадцяти років успішно працюють у будівельній галузі.

До переваг компанії, які різко виділяють її на фоні інших будорганізацій, потрібно віднести:

  • наявність власної бригади майстрів — NSDgroup не працює як посередник між замовником і безпосереднім виконавцем, за всі роботи компанія несе повну відповідальність;
  • перед початком ремонтних робіт обговорюються строки їх виконання, спеціалісти NSDgroup чітко дотримуються їх протягом усього періоду співробітництва;
  • на об’єм робіт складається кошторис і замовник бачить, скільки йому коштуватиме ремонт, а оплата здійснюється на встановлених етапах виконання;
  • за кожним об’єктом закріплюється виконроб, який повністю контролює процес ремонту та контактує з власниками квартири 24/7;
  • кожна квартира — це своєрідний шедевр, так як кращі дизайнери працюють над розробкою ексклюзивного дизайну.

Щоб ремонт не тривав вічно, звертайтеся до професіоналів. Краще за все — до професіоналів NSDgroup. 


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2021, 09:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації