Вхід | Реєстрація

Потрійна аварія з трупом

Потрійна аварія з трупом

Ранок понеділка 4 квітня розпочався повідомленням про дорожньо-транспортну пригоду з летальним наслідком.

Аварія за участю легковика, мікроавтобуса і фури сталася на автодорозі М-22 Полтава — Олександрія, поблизу Малого Кобелячка.

За інформацією Департаменту з питань оборонної роботи та цивільного захисту населення Полтавської ОДА, мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, за кермом якого знаходився 27-річний мешканець Піщаного Полтавського району, їхав автодорогою. Йому назустріч рухався вантажний автомобіль DAF під керуванням 61-річного мешканця Нововолодимирівки Харківської області. За фурою їхав легковик Mitsubishi Carisma. У ньому знаходилися 30-річний водій та 28-річний пасажир, обидва мешканці Нових Санжар.

Не переконавшись у відсутності зустрічного транспорту, водій Mitsubishi Carisma почав обганяти вантажівку. На зустрічній смузі легковик спершу зіткнувся з мікроавтобусом, а слідом — із вантажівкою DAF.

Унаслідок аварії водій автомобіля Mitsubishi загинув на місці, пасажир отримав тілесні ушкодження. Його без свідомості госпіталізували до 1-ї міськлікарні Полтави. Водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter зламав ногу і був також госпіталізований до 1-ї міськлікарні.

Згодом Відділ комунікації поліції Полтавщини повідомив, що про подію на Новосанжарщині правоохоронцям стало відомо близько 5-ї ранку. ДТП сталася на 35 кілометрі автодороги М-22 Полтава — Олександрія.

Від отриманих тілесних ушкоджень водій Mitsubishi загинув на місці. Пасажир легковика та водій мікроавтобуса з різними травмами доставлені до полтавської клінічної лікарні. Водій DAFу не постраждав.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2021, 20:24 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації