Вхід | Реєстрація

Весна настала, час купувати спортивний костюм і починати тренування

Весна настала, час купувати спортивний костюм і починати тренування

Відповідно до народних прикмет, якщо птахи повертаються з теплих країв, значить наступила справжня весна. Та в останні роки значного поширення набула ще одна прикмета: жінки вийшли на стадіон — чекай невдовзі тепла.

Справді, сьогодні в моді спортивна й підтягнута фігура як у чоловіків, так і в жінок. Кожен третій дотримується здорового способу життя, а кожен другий правильно харчуються. І всі вони займаються аеробікою, шейпінгом, танцями, пауерліфтингом й іншими напрямками спорту. Та якщо чоловіки віддають перевагу спортивним залам із гантелями й тренажерами, то в жінок діапазон спортивних напрямків значно ширший. Саме тому в гардеробі кожної представниці прекрасної полови людства є один або кілька спортивних костюмів.

Оскільки на календарі початок квітня, уже настав час купувати жіночі спортивні костюми нових колекцій весна-літо-2021. Адже на стадіоні чи в спортивному залі потрібно виглядати теж незрівнянно.

 

Як правильно обрати якісний спортивний костюм

Звичайно, жінки «з молоком матері» вбирають уміння обирати речі, але спортивний костюм — це особливий вид одягу.

  1. Оскільки основне призначення цього одягу — заняття спортом, матеріал, з якого він пошитий, має відмінно вбирати вологу і випускати її назовні. Чому так важлива терморегуляція:
    • супердифузійна мембрана не накопичує вологу в тканині, тому спортсмен почуває себе комфортно під час бігу;
    • мокрий одяг може викликати подразнення шкіри;
    • у мокрому костюмі можна банально захворіти.
  2. Тканина має бути приємною на дотик і легкою, так як зайва вага заважатиме тренуванням.
  3. Одяг повинен швидко сохнути, адже тренування мають проходити щодня і спортивний костюм не стане цьому на заваді.
  4. Важлива також міцність тканини, яка не розтягуватиметься, не псуватиметься і не втрачатиме зовнішнього вигляду.

 

«Freever» знає, що жінка бажає

Український бренд одягу «Freever» приготував для жінок оригінальні моделі спортивних костюмів, які ідеально підійдуть і до занять у спортивному залі, і до прогулянок на свіжому повітрі, і для відпочинку на природі. На офіційному сайті компанії за посиланням freever.ua. кожна жінка зможе обрати на себе якісний костюм, пошитий із міцної тканини, що має чудову терморегуляцію.

Не дарма ж говорять, що вся команда компанії «Freever» точно знає, який саме костюм жінка одягти бажає. Тим більше, що ціни на спортивний одяг приємно здивують кожного клієнта.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2021, 17:36 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації