Вхід | Реєстрація

Італійці викидають меблі напередодні Нового року, а українці купують перед Пасхою

Італійці викидають меблі напередодні Нового року, а українці купують перед Пасхою

І італійців існує традиція викидати старі речі перед Новим роком. Християни ж навпаки, купували нові речі й готували свій будинок до свята Пасха. А оскільки переважна частина українців є православними християнами, то також дотримуються такого неписаного правила. Цього року Пасха припадає на початок травня і залишається менше місяця зробити придбання у свій будинок. І якщо хтось планував обновити в себе меблі, матраци, подушки чи інші товари для дому, йому вже зараз слід скористатися послугами компанії Krokwood. Сучасний інтернет-магазин знаходиться за адресою https://krokwood.com/, а його особливість полягає в асортиментів товарів європейської якості. Адже ми звикли купувати меблі, що прослужать, як мінімум, десятиліття. Та при цьому вони повинні мати солідний зовнішній вигляд, бут и практичними і стильними. Усе це відноситься до продукції від Krokwood.

Та повернемося до теми новорічних забобонів і розглянемо інші традиції, що існують у світі.

 

Традиції від Канади до Куби

Канадійці дуже полюбляють святкувати Новий рік. Інакше як можна пояснити той факт, що вулиці міст вони прикрашають за два місяці до настання самого свята. Удома кожен мешканець Канади встановлює ялинку вже в листопаді. Щодо дивакуватих традицій, то сюди можна віднести купання в крижаній воді, яке притягує удачу у всьому і міцне здоров’я. Православні християни теж пірнають в ополонку, але вже 19 січня, на Водохреще.

Бразильці полюбляють гучні гуляння, а тому напередодні Нового року в цій країні влаштуються карнавали, що тривають більше десяти днів. У новорічну ніч, навпаки, все стихає, так як це свято прийнято відзначати в родинному колі.

Якщо Новий рік ви вирішили відсвяткувати на Кубі, то о 12-ій дня краще за все побути в приміщенні. Адже кубинці в цей час виливають із вікна воду, закликаючи наступний рік бути чистим.

Також на острові немає ялинки, її замінює місцеве хвойне дерево араукарія, а дітей вітає не Дід Мороз, замість нього подарунки готують три добрі чарівники.

І приготуйте виноград. Один удар курантів — з’їдається одна виноградина. Тоді щастя обов’язково прийде у ваш дім.

Еквадорійці посилаються на спідню білизну. Достатньо встигнути за мить до Нового року одягти жовті або червоні труси щоб чекати на фінансовий успіх і кохання відповідно. Невдач позбуваються з допомогою склянки з водою, яку потрібно викинути у вікно.

Ось такі традиції, по-своєму — кумедні, по-своєму — незвичні. І долучитися до них можна в Україні, не перелітаючи океан. Та все ж спершу варто дотриматися своїх традицій і придбати меблі й аксесуари у Krokwood.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2021, 09:55 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації