Вхід | Реєстрація

У Нехворощі заклали новий парк

У Нехворощі заклали новий парк

12 квітня, напередодні Дня довкілля, у центральному парку Нехворощі було досить людно. Більше ста жителів громади зібралися для того, аби закласти молодий парк.

За інформацією прес-служби сільради, дерева саджали працівники сільської ради, поштового відділення, школи й медичної амбулаторії, дитсадка «Сонечко», БДЮТ, відділу освіти, Центру надання соціальних послуг, комунгоспу, багатьох магазинів, бібліотек, Будинку культури, відділу благоустрою і виконкому сільської ради. Також активну участь у закладенні парку взяла молодь. Водій сільради Анатолій Шийка займався підвезенням води, необхідної для поливу саджанців.

Загалом нехворощани висадили 30 дубків, 25 саджанців катальпи, 95 лип, 20 горобини, 100 берізок, 10 черемхи, 20 ялівцю, 3 голубих ялинки і 2 магонії.

Керівництво громади пообіцяло забезпечити регулярний полив дерев упродовж літа.

Заступниця голови сільради Зоя Короленко анонсувала, що восени буде закуплена нова партія саджанців. Зокрема, вже більш дорослі голубі ялинки, одну з яких висадять навпроти Будинку культури, аби через кілька років прикрашати її на Новий рік.

Посадовець подякувала нехворощанки Світлані Кравець, Надії Нікуліна й Ользі Гапон, які поділилися насінням чи саджанцями квітів. Їх висаджують на клумби в населеному пункті.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2021, 16:18 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації