Вхід | Реєстрація

Про девайси зі світовим ім’ям і відповідальний сервісний центр

Про девайси зі світовим ім’ям і відповідальний сервісний центр

Сучасна людина не уявляє свого життя без девайсів. Смартфони, планшети, ноутбуки і старт-годинники стали невід’ємною частиною наших буднів і вихідних. Із гаджетами люди виконують безліч справ:

  • готують страви,
  • займаються спортом,
  • спілкуються,
  • пишуть книги,
  • зводять будинки і так далі.

Звичайно, що попит диктує пропозицію. Тому існує декілька десятків виробників гаджетів. Та при цьому по справжньому світове визнання отримала американська корпорація Apple. Компанія зарекомендувала себе як виробник комп'ютерів, плеєрів, смартфонів і програмного забезпечення. Висока популярність техніки Apple підтверджується тим, що за кілька місяців до виходу чергового iPhone, MacBook, iPad чи Apple Watch, користувачі завчасно купують омріяні моделі, а перед магазинами офіційних дилерів, де стартує продаж гаджетів, звечора утворюються черги.

Яскравим прикладом «девайсонеобхідності» стала пандемія, викликана коронавірусною інфекцією Ковід-19, коли гаджети стали своєрідним місточком для зв’язку із великим світом. Більшість людей на різних континентах, які кілька місяців знаходилися на самоізоляції, були нерозривно зв’язані з гаджетами.

 

Техніку Apple мають ремонтувати лише фахівці

Та повернемось до продукції Apple. Справа втому, що американці надзвичайно відповідально підходять до виготовлення кожної моделі. І той самий iPhone являє собою персональний комп’ютер у зменшеному вигляді, що додатково обладнаний професійною фото- і відеокамерою та наділений багатьма важливими додатковими функціями.

Єдине, чого не можуть дозволити виробники зробили броньовані девайси, які будуть доступними для широкого загалу.

У процесі користування виникають ситуації, коли гаджет виходить із ладу. І не варто довіряти ремонт девайса першому зустрічному самоучці. Краще звернутися у професійний сервісний центр. А власники гаджетів Apple мають назубок вивчити електронну адресу «швидкої допомоги» — https://ifix.ua/. Справа в тому, що відомими на всю країну фахівцями в ремонті техніки Apple виступають спеціалісти столичної компанії iFix. Вони готові в найкоротші терміни усунути поширені поломки девайсів і навіть найнеочікуваніші. Та пощастило не лише жителям Києва, фахівці iFix приймають замовлення по всій Україні.

Самі представники сервісного центу відзначають, що найчастіше до них звертаються з таких причин:

  1. девайс не вмикається;
  2. всередину потрапила рідина;
  3. розбили скло;
  4. гаджет не під’єднується до мережі;
  5. акумулятор не заряджається;
  6. перестав працювати динамік.  

Фахівці компанії iFix працюють у такій послідовності. Спершу проводять діагносту девайса. Потім з’ясовують із власником заміну деталей і їх вартість. Після чого ремонтують гаджет і проводять його повну перевірку.

Отож, якщо й використовувати кращі девайси, то й ремонтувати їх потрібно лише в професіоналів.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2021, 20:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації