Вхід | Реєстрація

І знову ДТП на Н-31

І знову ДТП на Н-31

На щастя, цього разу в черговій аварії на дорозі Дніпро — Решетилівка постраждало лише «залізо».
26 квітня дорожньо-транспортна пригода за участю двох транспортних засобів сталася в районі села Красне.
Водій мікроавтобуса Volkswagen, виїхавши на трасу з боку Світлогірського, мав здійснити маневр і виїхати на зустрічну смугу, аби продовжити рух в бік Полтави. Але не виконав вимогу знаку «Надати перевагу в русі» і в результаті допустив зіткнення із вантажівкою DAF.

Бус отримав пошкодження. Обоє водіїв не постраждали.

Між тим, багато водіїв, які проживають на території Кобеляцької громади, скаржаться на те, що після відкриття руху по новій дорозі Н-31 переїхати її в напрямку Світлогірського або навпаки стало небезпечно. І можна лише із острахом очікувати, якою буде кількість аварій після того, як на Н-31 відкриють усі чотири смуги руху.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2021, 16:35 | Гадяч | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації