Вхід | Реєстрація

Поліцейські скерували до суду матеріали відносно чоловіка, який жорстоко знущався над кішкою

Поліцейські скерували до суду матеріали відносно чоловіка, який жорстоко знущався над кішкою

До Лубенського районного відділу поліції Полтавщини на початку листопада 2020 року надійшло повідомлення від волонтерів, що житель одного з багатоповерхових будинків міста Лубни систематично знущається над твариною. Поліція правопорушника встановила. Матеріали з обвинувальним актом направлені до суду.

Отримавши повідомлення про жорстоке поводження з твариною, поліцейські одразу розпочали розслідування інциденту.

Дмитро Майборода, начальник Лубенського відділу поліції Полтавщини, повідомив:

– У ході проведення дізнання з’ясувалось, що до кримінального проступку причетний 31-річний місцевий мешканець, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Також встановлено, що фігурант у своїй квартирі утримував кішку, над якою систематично знущався. Він обмотував мотузкою шию тварини та підвішував її з вікна свого помешкання. Унаслідок жорстокого поводження кішка зазнала численних тілесних ушкоджень, серед яких і втрата зору на одне око. Наразі тварину передано на утримання волонтерам, де про неї добре піклуються.

За даним фактом проводилось дізнання за ознаками кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Зібрані матеріали досудового розслідування скеровані до суду з обвинувальним актом відносно фігуранта. У разі доведення вини судом чоловіку загрожує штраф або арешт на строк до шести місяців.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2021, 10:16 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації