Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі згорів металевий кіоск

У Кременчуцькому районі згорів металевий кіоск

21 квітня о 17:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у металевій споруді у садовому товаристві «Силікатник-2». що у с. Мала Кохнівка Кременчуцького району. На місце виклику було направлено відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Рятувальники локалізували пожежу о 07:44, ліквідували о 18:45. Участь у ліквідації наслідків пожежі брали 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Внаслідок сильного задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання.

Вогнем знищено 9 кв. м облицювання стін та стелі, холодильник, мотопомпа, електричний тример, обігрівач, душова кабіна, електричний лічильник, домашнє майно.

Причина пожежі встановлюється. Внаслідок пожежі господарка, 1963 р.н., отримала опіки обличчя та рук,  працівники екстренної медичної допомоги надали жінці першу медичну допомогу.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2021, 10:30 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації