Вхід | Реєстрація

На Полтавщині виділили кошти на капремонт спортивних майданчиків у громадах

На Полтавщині виділили кошти на капремонт спортивних майданчиків у громадах

Під час другого пленарного засідання четвертої сесії Полтавської обласної ради 8-го скликання було розподілено кошти на капремонт спортивних майданчиків у області.

Шість футбольних майданчиків зі штучним покриттям збудують у Великій Багачці (вул. Шепеля Івана), Карлівці (вул. Промислова,43), Лубнах (вул. Тернівська, 21), Омельнику (вул. Центральна,64), Кременчуці (вул. Лейтенанта Покладова, 8), Гожулах (вул. Паркова,7/1). Ще два майданчики будуть мультифункціональними у Полтаві (проспект Першотравневий, 24) та Лохвиці (вул. Шкільна,10).

«Для популяризації фізичної культури серед молоді необхідно створити відповідні належні умови. Здоровий спосіб життя має стати основоположним у розвитку молодого покоління. Обласна адміністрація завжди йде назустріч і покращує спортивну інфраструктуру», – зазначає голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

На роботи було виділено 5,3 мільйона гривень із обласного бюджету. На ці кошти закуплять штучне покриття, футбольні ворота, необхідне обладнання. За рахунок бюджетів громад на майданчиках вже підготована основа, освітлення та огорожі.


Автор: пресслужба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2021, 11:11 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації