Вхід | Реєстрація

«Нафтогаз» оприлюднив ціну на газ для населенню за річним пакетом

«Нафтогаз» оприлюднив ціну на газ для населенню за річним пакетом

До 30 квітня 2022 року купівля блакитного палива у компанії коштуватиме 7,96 грн за кубометр.

Купівля газу для населення в рамках річного пакету у газопостачальної компанії "Нафтогаз України" зросте з 1 травня. "Нафтогаз" оприлюднив річний тарифний план "Фіксований" на своєму сайті.

До 30 квітня 2022 року купівля блакитного палива у компанії коштуватиме 7,96 грн за кубометр. Ця ціна фіксується на рік. Споживач платить за газ, як і раніше, до 25 числа місяця, наступного за розрахунковим. При сплаті за послугу до 15 числа покупець отримує в наступному місяці додаткову знижку 1%.

Нагадаємо, у квітні встановлена "Нафтогазом" ціна на природний газ для побутових клієнтів в рамках тарифного плану "Місячний" складала 6,86 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставка). Ціна на газ для клієнтів постачальника "останньої надії" у квітні місяці дорівнювала 6,99 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Для клієнтів, які оформили тарифний план "Річний" минулого року, вартість газу залишалася незмінною: 4,73 грн, 5,24 грн і 6,45 грн за куб.м відповідно до умов договорів.

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) зобов'язала постачальників газу оприлюднити до 25 квітня на власних вебсайтах ціну газу та іншу інформацію про річну пропозицію.

24 квітня повідомлялося, що низка українських компаній, що постачають газ для населення, оприлюднили тарифи на блакитне паливо в рамках обов'язкового річного пакету.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2021, 12:15 | Полтавщина | Суспільство


1. саша ставицький / 26 квітня 2021, 14:03
щО Ж ЦЕ ЗА РИНОК , звичайне барижництво , коли в НАФТОГАЗ ціна 7.96 за куб , а Полтавагаззбут 9.99 за куб , а газ то в одній трубі , з наших родовищ .Це якийсь абсурд , нас просто знищують.
2. Zorn / 26 квітня 2021, 14:59
Народ, а чи є контора цього «Нафтогазу» в Кобеляках, де можна укласти договір?
3. василь овсієнко / 26 квітня 2021, 15:22
2.Zorn
«а чи є контора цього «Нафтогазу» в Кобеляках, де можна укласти договір?
»

Навіщо вам контора в кобеляках , заходите на gaz.ua , там є варіанти , як оформити заяву на приєднання , є форма , яку можна віддрукувати і вручну заповнити , можна з електронним підписом , або через збербанк та приватбанк дистанційно.
4. Чудо Юдо / 26 квітня 2021, 15:58
3.василь овсієнко
«заходите на gaz.ua »

gas.ua *
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації