Вхід | Реєстрація

Несподівана проблема Олега Охріменка

Несподівана проблема Олега Охріменка

Про Олега Охріменка, чоловіка з інвалідністю, який проживає в селі Білоконівка, ми вже неодноразово писали. Писали про його проблеми та радості. І ось знову Олег потрапив у проблемну ситуацію. Хоча цього разу клопоти приємні.

Чоловік розповідає:

— Два тижні тому все сталося, як у казці. Привезли мені подарунки, і такі, що я аж отетерів. Чесно кажучи, навіть не знаю, що з ними робити.

12 квітня до Охріменка приїхав благодійник, підприємець із Дніпра Валерій Рябов. Він привіз інвалідний візок на електротязі та ноутбук.

Олег пояснює:

— Валерій Іванович у мене частенько буває. Продукти привозить, розпитує, як мої справи. Побачив він колись мій візок. І сказав, що подарує кращий. Хоча я й цим був задоволений, навіть на футбол у Чорбівку на ньому ганяю. І привіз же Валерій Іванович те, що пообіцяв. Привіз візок польський новий візок і ноутбук. Я був вражений. Ноутбук віддав йому назад. Я в цій техніці нічого не кумекаю. Візок, звичайно ж, залишив. Але він, ой, матінко моя рідна, «нафарширований», як машина-іномарка. Там всяких кнопочок, важелів, джойстиків. А крісло яке! Думаю, що в «Жигулях» гірші стоять. Але ж тепер мені ще потрібно розібратися в цій техніці. Сам сісти «за кермо» боюся.

Тепер Олег Охріменко чекає, доки до нього приїде один із товаришів і допоможе освоїти управління новим інвалідним візком.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2021, 17:48 | Кобеляки | Благодійність
1. Седой47 / 2 травня 2021, 22:17
Якби школярики взяли шефство і навчили користування ноутом. Скільки чоловік втрачає. Цеж не важко.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації