Вхід | Реєстрація

У період карантину вітаміни особливо важливі

У період карантину вітаміни особливо важливі

Будь-який фахівець в будь-якій сфері на пальцях пояснить, що запорукою успіху тієї або іншої дії є перш за все системність і сталість. Хаотичність і відсутність системи в діях, часто здатні замість очікуваної користі принести шкоду. Що вже говорити про організацію такого важливого дії як фізичний розвиток дитини. Тут дрібниць ньому. Важливо все - від організації дозвілля і помірних навантажень до правильного і збалансованого харчування. Якщо говорить про харчування, то при здавалося б, загальне достатку в продуктах, проблем в цьому питанні більш ніж достатньо. Адже зараз батьки досить часто елементарно загодовують своїх дітей. Причому їжею, яка не має ніякого відношення до системи здорового способу життя. А в період   карантину,  який накрив Україну, проблема збалансованого харчування дітей набула особливої ​​актуальності. І справа не тільки в зміцненні імунітету та профілактики коронавірусної інфекції. Скажімо вітаміни Супрадин Розумняшки навіть при постійному їх вживанні не гарантують появи специфічного імунітету у дитини. Для цього людство придумало інші препарати, котрі мають назву вакцини.

Але роль вітамінів, мінералів і мікроелементів від цього не зменшується, а навпаки – зростає. Якщо, звичайно, батьки свідомо прагнуть того аби їх діти були фізично розвиненими і звалися «розумяшки». Адже ослабленому неправильним незбалансованим харчуванням дитячому організму не допоможе при зустрічі із інфекцією, жодна вакцина. Окрім того більшість хвороб взагалі мають не інфекційне походження. А причинами їх виникнення досить часто і буває оте вищезгадане незбалансоване харчування. Адже їсти багато, як це нині практикує біл шість людства, зовсім не означає їсти правильно. І у більшості випадків такий, з дозволу сказати, раціон у якому переважають «пусті» калорії та «швидкі» вуглеводи, якраз і призводить до закладення, а то й виникнення серйозних патологій.

 

Щоб діти були і здорові, і розумні

Тому в період карантину, коли організм як дорослих людей. Так і, тим більше дітей зазнає впливу стресу, необхідно подбати аби їж була не лише калорійною,а й збагаченою іншими елементами. Зокрема, мова йде про:

  • вітаміни;
  •  мікроелементи;
  • мінерали.

Прийом препаратів Супрадин, розроблених завдяки знанням і технологіям всесвітньовідомого концерну Байер, якраз і вирішує усі питання щодо правильного харчування і отримання організмом усіх елементів, які забезпечують здоров’я і хороший імунітет.

Досить лише прочитати інструкцію Супрадин Розумняшки, щоб це зрозуміти. Але краще не просто читати, а й користуватися. І жити довго й щасливо та насолоджуватися, як самим своїм життя, та і тим, якими красивими і розумними ростуть ваші діти.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 травня 2021, 13:19 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації