Вхід | Реєстрація

Поліцейські врятували чоловіка, який намагався себе спалити

Поліцейські врятували чоловіка, який намагався себе спалити

7 травня, близько 20:30, на лінію «102» зателефонувала мешканка села Войниха, Лубенського району Полтавщини, яка повідомила, що її колишній співмешканець має намір покінчити життя самогубством.

На виклик одразу прибули поліцейські сектору реагування патрульної поліції Лубенського райвідділу: Віталій Якименко та Руслан Куц.

Дмитро Майборода, начальник Лубенського районного відділу поліції, повідомив:

– На місці події інспектори з’ясували, що мешканець села Мгар, Лубенського району, 1988 року народження, приїхав до своєї колишньої співмешканки, аби вирішити сімейні питання. Однак під час розмови між ними виник конфлікт, у ході якого чоловік облив себе та будинок бензином і погрожував все підпалити. Поліцейські намагалися заспокоїти його та радили не завдавати шкоди собі та не вчиняти протиправних дій. На жаль він проігнорував слова поліцейських та підпалив побутові речі і себе.

Інспектори поліції зреагували миттєво, швидко накривши чоловіка ковдрою та вивели з приміщення. Потім поліцейські передали потерпілого працівникам екстреної медичної допомоги, які госпіталізували його до місцевої лікарні.

До медичного закладу за допомогою також звернувся один із патрульних. Виявилося, що в результаті гасіння пожежі він отруївся чадним газом. Після надання правоохоронцю кваліфікованої медичної допомоги його життю й здоров’ю нічого не загрожує.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2021, 11:30 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації