Вхід | Реєстрація

Під Полтавою почали посилювати основу траси М-22

Під Полтавою почали посилювати основу траси М-22

На горі поблизу с.Мачухи Полтавського району на автодорозі М-22 Полтава-Олександрія розпочато посилення основи. Роботи виконуються в рамках поточного середнього ремонту.

Служба автомобільних доріг у Полтавській області на своїй сторінці у Facebook пише, що робота виконується застосовуючи технологію холодного ресайклінгу (холодна регенерація). Це – один з найуспішніших методів укріплення конструктивних шарів дорожнього полотна. Його технологія досить проста, але суттєво зміцнює дорогу та продовжує термін її експлуатації. Для відновлення та посилення основи дороги використовуються старі матеріали дорожнього одягу.

Етапи холодного ресайклінгу:

  1. фрезерується старе дорожнє покриття на розрахункову глибину, отримується органо-мінеральна суміш
  2. додавання в’яжучих матеріалів – бітумна емульсія та цемент
  3. розподіл суміші рівномірним шаром
  4. ущільнення котками.

На об'єкті працює компанія "РДС".

На період ремонту рух транспорту здійснюється в реверсивному режимі. Можливі затримки. Враховуйте, будь ласка, дану інформацію під час планування ваших поїздок.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2021, 10:17 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації