Вхід | Реєстрація

У Івано-Франківську із РПГ обстріляли автомобіль

У Івано-Франківську із РПГ обстріляли автомобіль

У Івано-Франківську посеред ночі вибухнув BMW Х5, поліцейські підозрюють, що в автомобіль стріляли з ручного протитанкового гранатомету. Обійшлося без жертв. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію поліції Івано-Франківської області.

Повідомлення, що на вулиці Галицька вибухнув автомобіль BMW Х5, поліція отримала 11 травня близько 23:25. На місце відправили патрульних, слідчих, оперативників та вибухотехніків.

"Попередньо правоохоронці встановили, що невідома особа зі сторони берега річки Бистриця-Солотвинська із предмету, за типом дії схожий на ручний протитанковий гранатомет, здійснила постріл, внаслідок чого, шляхом вибуху, пошкодила автомобіль", - повідомили у поліції.

Вказано, що всі речові докази направлено на експертизу. Постраждалих немає.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2021, 11:20 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації