Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліція склала протоколи з приводу нічних «розваг» дітей на кладовищі

На Полтавщині поліція склала протоколи з приводу нічних «розваг» дітей на кладовищі

Голова Градизької селищної ради 11 травня повідомив до поліції про групу неповнолітніх, які влаштували «квест» на місцевому цвинтарі.

Поліція встановила, що нічні «розваги» на кладовищі, які діти зафільмували та виклали у соцмережах, супроводжувалися нецензурною лайкою та іншими некультурними діями, що викликали обурення у громадськості.

Опрацювавши отриману інформацію, поліція ідентифікувала учасників події. Ними виявилися двоє дівчат і четверо хлопців віком від 15 до 17 років.

На даний час складено 4 адміністративних протоколи відносно батьків однієї дівчини і трьох юнаків за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення – невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей. На часі вирішується питання про притягнення до відповідальності батьків ще двох неповнолітніх.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2021, 10:11 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації