Вхід | Реєстрація

Як із допомогою Аспро зберегти і примножити свої доходи

Як із допомогою Аспро зберегти  і примножити свої доходи

Харків відомий українцям не лише своїм статусом першої столиці. Тривалий період своєї історії місто  славилося своєю ярмарковою торгівлею. У цей населений пункт з’їжджаються торгівці не лише з Харківщини, а й усієї країни та сусідніх держав. Адже в Харкові діють речовий ринок Барабашова і автомобільний "Лоск", які своїми розмірами можуть порівнятися з цілими населеними пунктами. Господарчі товари, товари широкого вжитку, одяг, побутова техніка, товари сільськогосподарського виробництва та багато іншого — усе це мона придбати в Харкові.

Навіть у ХХІ столітті, в еру мережевих та інтернет-магазинів, Харків залишалися відомими завдяки свохм величезним ринкам. Тут можна зустріти покупців і торгівці із найвіддаленіших областей України. А в шкільний сезон на Барабашово, як кажуть, яблуку не буває, де впасти.

Сьогодні місто продовжують і далі відвідувати чимала кількість продавців і покупців, та авторитет ринків потроху став знижватися. Місцеві жителі та й гості Харкова дивуються, чому так стається. Одні звинувачують у цьому владу, яка взяялася конторолювати мале підприємництво. Інші основною проблемою називають карантин. Мовляв, і підприємці втратили цікавість до поїздок, і самі клієнти переключилися на інші торгові точки. Треті «зерном істини» вбачають у відкритті профільних мережевих магазинів, де можна придбати всі необхідні товари. Тобто, не потрібно по кілька разів обходити всі ряди Барабашва чи "Лоску" доки знайдеш річ, що зацікавить. Достатньо переступити поріг магазину і обрати найнеобхідніше. Та головне, що, висловлюючи свої припущення, кожен із «експертів» у цей момент «юзає» свій смартфон і переглядає в Інтернеті веб-сторінку чергового магазину.

 

Коли користувачу із першого кліка інтенет-магазин стає цікавим

Дійсно, щонайменше за останні десять років мобільний Інтернет став значно доступнішим для широкого загалу, що дало можливість власникам різних девайсів замовляти товари і послуги у всесвітній мережі. А разом із ростом попиту на онлайн точки продажу, більшість підприємців перекваліфікувалися зі звичайної роботи в комп’ютерну. Та завоювати армію клієнтів пощастило не кожному з них. Лише тим, хто користується продуктом Аспро: Максимум інтернет-магазин.

Для того, щоб зрозуміти, чим важлива співпраця з Аспро, достатньо ознайомитися з перевагами:

  • зручний інтерфейс сайту, що сподобається кожному відвідувачу,
  • висока швидкість завантаження сторінки, що дозволяє зацікавити клієнта,
  • адаптація до всіх девайсів. Будь то смартфон, планшет, ноутбук чи комп’ютер, сторінка підлаштується під гаджет.

І вце це завдяки фахівцям компанії Wise Solutions, робота яких націлена на те, щоб кожен клієнт мав покупців і з-задоволенням у подальшому користувався їх послугами.  

Напевно, харківські ринки з роками втратять статус найбільших у країні і потроху зменшать свої площі, але завдяки Аспро підприємці збережуть  і примножать свої доходи.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2021, 20:12 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації