Вхід | Реєстрація

Зафіксуй усі моменти цього літа

Зафіксуй усі моменти цього літа

Нарешті в Україні настали справжні травневі погожі дні. Адже не дивлячись на те, що весна вже добігає до свого календарного завершення, погода не дозволяє розпорощатися з верхнім одягом. Залишаються лічені дні і весну змінить тримісячний літній сезон відпусток. Подорожі, відпочинок на природі чи відкритих водойм, зустрічі з друзями, гучні гулянки и дискотеки — усе це чекає на нас попереду.

Звичайно, що всі яскраві моменти мають бути зафіксовані на фото чи відеокамеру, щоб холодними зимніми вечорами, загорнувшись у плед, переглядати їх на девайсі.

Літо — жаркий період, а значить на тілі знаходиться мінімум одягу. Носити з собою фото чи відеокамеру, аби знімати все те, що відбувається, незручно. Достатньо мати завжди під рукою смартфон, обладнаний якісною камерою. І зовсім не обов’язково для цього купувати девайси за десятки тисяч гривень. Цілком вистачить «бюджетника» звід компанії Samsung. Таким смартфоном являється Samsung Galaxy A21S. І далі слід детальніше розібрати цей гаджет, виробництва південнокорейської корпорації.

 

Коли гаджет «прокачаний»  на 100 відсотків

Особливість смартфонів лінійки A21S заклечається в акумуляторній батареї. Телефон  обладнаний акумулятором об'єм 5000 міліампер-годин, що дозволяє довгий час не звертати увагу на заряд. Власнику такого девайса не доведеться відлучатися на відпочинку від компанії, аби знайти місце, де підзарядити акумулятор.

Із телефоном A21S користувач завжди зможе залишатися на звְ’язку, оскільки йому доступні всі можливі види комунікацій: ГЛОНАСС, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 4G, 3G.

Об’ємний яскравий сенсорний дисплей 720 x 1600), на якому зручно переглядати фото і відео, спілкуватися в месенджерах. А «прокачаний» процесор Exynos 850 Octa-core робить смартфон надзвичайно швидким. Завдяки цьому, телефон миттєво виконує всі завдання.

Та головне, звичайно, це камера. А їх у Samsung Galaxy A21S аж п’ять. Основна складається з чотирьох елементів, що видають одразу 48 мегапікселів. LEDівський плах дозволить робити знімки вночі, а автофокус допоможе зафіксувати кращі моменти цього літа. Фронтальна камера 13 мегапікселів подарує безліч селфі-знімків і сприятиме зручному відео спілкуванні.    

Отож, Galaxy A21S буде ідеальним гаджетом із досить високими показниками і доступною ціною.

«Цифра» знає про Samsung усе

На оригінальні гаджети з гарантією. Та й з цим питанням проблеми не виникне. Достатньо перейти за посиланням https://y.ua/smartfony/samsung-galaxy-a21s/c11258-f=1:349_1777:57633/ на офіційний сайт компанії «Цифра», щоб обрати Samsung Galaxy.

Зафіксуй усі моменти цього літа, воно має тобі запам’ятатися.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2021, 11:11 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації