Вхід | Реєстрація

Бухгалтерія – наука точна

Бухгалтерія – наука точна

Є такий вислів, який приписують одному польському фермеру. Нібито чоловік сказав:

– Якщо ти намагаєшся заробити гроші на тому, що вміє і твій кум – це не бізнес.

Дійсно сучасний бізнес – це величезний набір знань і умінь. У ньому вже недостатньо просто вирощувати хороші урожаї, просто вміти будувати будинки чи шити чоботи. Так на певному, початковому рівні можна досягти незначного успіху і володіючи обмеженим переліком знань, бути так званим «вузьким» спеціалістом. Але далі все зупиниться на рівні невеличкого сімейного підприємства, яке просто годуватиме.

Ті ж, хто намагатиметься досягти максимуму швидко зрозуміють, що без спеціальних знань в маркетингу, фінансах та бухгалтерії аж ніяк не обійтися.

І почнеться все, звичайно ж із бухгалтерії. О, її величність Бухгалтерія! Це не просто облік витрачених і зароблених грошей. Це й планування, і юриспруденція і ще багато цікавих і складних речей. Сучасний бухгалтер окрім специфічних знань повинен мати гнучкий розум та «залізні» нерви. Особливо в Україні, де законодавство, мало того, що недосконале, а ще й постійно змінюється. Погодьтеся, що людей із таким набором якостей не так вже й багато.

Саме тому власники великих фірм та холдингів воліють наймати фахівців із спеціалізованих фірм, а також купляти цілі пакети бухгалтерських програм. Це зводить значення сумнозвісного людського фактору, якщо не нанівець, то до розумного мінімуму.

 

Повний бухгалтерський «фарш» в одному місці

І немає нічого дивного у підвищеному попиті на продукт під назвою BAS бухгалтерія від  групи компаній Форт. Адже купляючи відповідну програму те чи інше підприємство отримує дієвий, перевірений практикою і фахівцями інструмент для управління бізнес-процесами, введення податкового та бухгалтерського обліку, зовнішньо-економічної діяльності тощо.

Компанія розробляє та продає свій продукт підприємствам і корпораціям, котрі працюють в різних сферах. Серед програм, що пропонують зараз:

  • документообіг;
  • медицина;
  • поліклініка;
  • будівництво;
  • автотранспорт;
  • малий бізнес.

Вартість вже готового і перевіреного продукту варіюється в діапазоні від п’яти і до кількох десятків тисяч гривень. Але це досить помірна ціна в яку вкладене головне – знання і досвід високих професіоналів своєї справи. Це – своєрідна капіталізація успішного бізнесу, котрий прагне стати  суперуспішним.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2021, 14:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації