Вхід | Реєстрація

Переваги фермерської продукції

Переваги фермерської продукції

Якість продуктів харчування – турбота кожної людини, яка купує їх у магазині, адже не секрет, що натуральна сировина в них зустрічається все рідше. При цьому вартість мінімального споживчого кошика цей факт знижує неістотно. Тим, кого турбує здоров’я (своє та родини), доводиться шукати альтернативні способи поповнення продуктових запасів. Одним із них є купівля фермерської продукції, оскільки молоко, м’ясо, кисломолочні продукти, ковбасні вироби, напівфабрикати, які пропонують власники господарств, зокрема Ясногородського Yasno product, виключно натуральні.

Натуральність – це не справа смаку, а надзвичайно важливий фактор для нормального функціонування всіх систем людського організму, який потребує певного комплексу вітамінів і мінералів, а також негативно реагує на дисбаланс мікрофлори кишківника та токсини.

Фермерська продукція – це повернення до традицій натурального господарства, де технічний прогрес використовується лише з метою покращення умов вирощування рослин і догляду за тваринами. У виробництві широко застосовується ручна праця та здійснюється жорсткий контроль якості.

 

Корисні властивості продуктів зі сквашеного молока

Одним зі способів підтримувати нормальну роботу шлунково-кишкового тракту здавна вважається вживання кисломолочних продуктів.

1. Дослідження та досвід вказують на те, що, наприклад, кефір допомагає не лише при деяких формах гастритів та колітів, але й варто його вводити до дієти в разі інфекційних захворювань, проблем з нирками, хвороб серцево-судинної системи, бронхів, легень, печінки. Ефективний він у боротьбі з зайвою вагою, а деякі науковці говорять про його здатність стримувати утворення ракових клітин.

Проте це стосується молочнокислого продукту, виготовленого за традиційною рецептурою з використанням натурального свіжого молока й закваски (кефірного грибка). Так його виробляють фермери в Yasno product.

2. Кисломолочний сир – легендарний продукт, відомий у всьому світі. Він смачний, поживний, дієтичний, легко засвоюваний. Протипоказань до його споживання майже не існує. Сир не може набриднути, адже з нього готують десятки страв. Хоча в магазинах чимало сортів фасованого продукту, гурмани надають перевагу домашньому, яким сьогодні є фермерський сир.

У його рецептурі немає штучних домішок, шкідливих інгредієнтів та неякісної сировини. Така продукція зберігає природний склад молока корів, що споживають лише органічні корми. Щоб отримати сир належної якості, використовують чисті культури молочнокислих бактерій, які сприяють покращенню травлення, відновленню балансу мікрофлори кишківника.

3. Не поступається корисними властивостями та вишуканим смаком і сметана. Оскільки її виготовляють сквашуванням вершків, жирність продукту не може бути нижче ніж 10%. У фермерському продукті вона зазвичай становить 18–20%. Якісна сметана має помірну густу консистенцію, виражений приємний смак, легко засвоюється організмом.

Як її споживати – особиста справа кожного: чи то як окрему страву, чи як приправу, чи для приготування десертів. Важливо, щоб це був натуральний продукт, виготовлений у безпечних умовах.

Надаючи перевагу фермерським молочнокислим продуктам, треба пам’ятати, що строки використання їх не можуть перевищувати трьох діб. Тому термін придатності 10–30 днів повинен викликати сумніви, а наявність у складі, крім молока (інколи закваски, вершків), інших компонентів – велике питання щодо користі такого продукту.

Джерело: сайт Yasno-product.com.ua

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2021, 18:32 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації