Вхід | Реєстрація

Де знайти прайс на монолітні роботи в Києві?

Де знайти прайс на монолітні роботи в Києві?

Залізобетон - це композит, основними складовими якого є бетон і спеціальна арматура з металевих стрижнів або сталевої вставки. Залізобетонні монолітні конструкції широко використовуються в будівництві, в тому числі, за рахунок властивостей, що забезпечують високу міцність зведених об'єктів.

 

У чому переваги використання залізобетонних монолітних конструкцій

Залізобетон найчастіше використовується в конструкціях, де бетон піддається сильним розтягуючим зусиллям, що перевищують його міцність. Залізобетон формується у вигляді окремих конструктивних елементів або великих монолітних об'єктів. Сталевий каркас укладається в опалубку і заливається бетонною суміщщю, після чого формується готовий виріб.

Якщо ви шукаєте перевіреного підрядника, що спеціалізується на залізобетонних монолітних конструкціях, запрошуємо вас ознайомитися з пропозицією компанії Express Tehbud. Вони пропонують вигідний прайс на монолітні роботи та високу якість виконання робіт.

 

До переваг залізобетонних монолітних конструкцій можна віднести:

  1. Можливість формування навіть складних конструктивних елементів завдяки використанню сучасної опалубки.
  2. Високу стійкість до постійних і змінних навантажень.
  3. Вогнестійкість.
  4. Високу корозійну стійкість, за рахунок використання відповідного утеплювача і належним чином ущільненої бетонної суміші.
  5. Можливість збільшення міцності конструкції за рахунок використання доступних захисних покриттів.

 

Промислові монолітні конструкції

Залізобетонні монолітні конструкції дають можливість будувати такі об'єкти, як виробничі, складські (в тому числі багатоярусні) і логістичні зали. Переважна більшість будівель цього типу мають великий проліт та піддаються значним навантаженням.

Об'єкти, вироблені будівельною компанією Express Tehbud, відповідають всім найважливішим вимогам і стандартам, та суворо адаптовані до індивідуальних потреб кожного клієнта. Такі конструкції, як багатоповерхові гаражі, торгові центри або офісні будівлі, також повинні володіти високою стійкістю та дуже високим статичним і динамічним навантаженням, щоб забезпечити належний рівень безпеки.

 

Монтаж збірних залізобетонних конструкцій

Будівництво будинків із заводських елементів високої якості і функціональності має бути дуже привабливим для інвесторів в епоху, коли час реалізації інвестицій і термін введення в експлуатацію є головними критеріями, а також в умовах зростання витрат робіт. В якості будівельного матеріалу, в таких випадках, використовується бетон, який розуміється як залізобетон або попередньо напружений бетон. Збірні елементи використовуються при реалізації промислових об'єктів, торгово-логістичних центрів, житлового будівництва, комунального господарства, будівництва інфраструктури і спеціальних об'єктів (спортивних, релігійних).

Пропозиція включає монтаж збірних залізобетонних конструкцій як цілих конструкцій з залізобетонним каркасом, так і окремих елементів: перекриттів, сходів, колон, балок.

 

Використання монтажних залізобетонних конструкцій забезпечує

  • швидкий темп робіт (усунення часу, необхідного для підготовки арматури і установки опалубки, а також періоду, протягом якого наплавляється бетон, поки досягає необхідних параметрів);
  • оптимізацію витрат енергії і матеріалів;
  • в значній мірі незалежність від складних погодних умов;
  • посилення контролю якості елементів, за рахунок виробничого контролю на заводі збірних конструкцій.
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2021, 17:16 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації