Вхід | Реєстрація

SMART JUNIOR – англійська від А до Я

SMART JUNIOR – англійська від А до Я

Інтерент книгарня Bookletka рекомендує НМК Smart Junior, що користується великою популярністю серед учнів, які бажають отримати якісні знання з англійської мови.

Smart Junior – сучасний, популярний і вкрай результативний НМК. Він здобув величезну популярність в усьому світі й не залишився без уваги українських педагогів. МОН України допустило курс до освітнього процесу. Він повністю відповідає нормам НУШ і усім методичним рекомендаціям, апробований у вітчизняних навчальних закладах та на практиці доказав свою ефективність. Це продукт MM Publications – видавництва, яке славиться випуском якісної навчально-методичної літератури, особливо з вивчення англійської мови. Редактором комплексу виступив H.Q.Mitchell. Придбати НМК можна в спеціалізованому книжному інтернет магазині Буклетка: https://www.bookletka.com/anglijs-ka-mova/smart-junior-for-ukraine.html

Курс рекомендовано для проходження учням молодших 1-5 класів. Це можуть бути як учні початкових шкіл, так і шкіл з поглибленим вивченням англійської мови. Матеріла НМК розрахований на 140 годин занять, це по 2 години класної роботи щотижня. Цього часу має бути достатньо, щоб діти починаючи з азів оволоділи усіма мовленнєвими навиками. Окрім вивчення мови, вони також будуть вчитися критично і креативно думати, проявляти ініціативу, працювати в колективі і самостійно, проявляти комунікативність і відповідальність.

Комплекс Smart Junior складається з:

  • Student’s Book. Це підручник – основний посібник для учня, в якому зібрана і систематизована вся необхідна інформація. Він чітко структурований і складається з 8 рівнів, по 6 уроків кожен. Використовується як на уроках, так і в позаурочний час, окрім того, допомагає оцінити рівень і якість здобутих знань та закріпити їх.
  • Workbook. Робочий зошит використовується для виконання завдань в позаурочний час. Він допомагає продовжити навчання в будь-який зручний час. В ньому багато уваги приділяється освоєнню та удосконаленню трьох основ мови – читанню, письму і мовленню. Завдяки йому можна швидко закріпити тему уроку та здобути нові дані по темі.
  • Teacher’s Book – посібник для вчителя, його незамінний помічник при проведенні уроків. Містить багато додаткових методичних матеріалів, завдань та вправ, інтерактив і ігри.
  • Компакт-диски. CD/CD–ROM цифрові носії заповнені аудіо та відео, картинками, текстами, піснями й історіями. Ці навчальні матеріали покликані збагатити словниковий запас учня, розширити його кругозір та познайомити із сучасним світом, а також навчити його грамоті, письму, аудіюванню й читанню на англійській мові.

Це основні але далеко не всі елементи НМК.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації