Вхід | Реєстрація

Біля Царичанки у ДТП травмувався чоловік

Біля Царичанки у ДТП травмувався чоловік

23-го травня о 22:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на автошляху Н-31 «Дніпро-Кобеляки-Решетилівка» неподалік селища міського типу Царичанка Царичанського району.

По прибуттю рятувальників 24-ої ДПРЧ встановлено, що відбулось лобове зіткнення автомобіля «Mercedes-Benz», де перебував лише водій, та легковика «Geely CK», в якому знаходилась родина з трьох чоловік.

Водій автомобіля «Mercedes-Benz» - чоловік, 1960 року народження, а також пасажири «Geely CK» - жінка, 1984 року народження, та її донька, 2003 року народження, змогли самостійно вибратись з автівок. Проте водій останнього знепритомнів від удару. Тож, знадобилась допомога рятувальників.

Співробітники ДСНС вилучили постраждалого чоловіка, 1984 року народження, з пошкодженого автомобіля та передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації до Кам’янської міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Інших постраждалих направлено до Царичанської районної лікарні.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2021, 12:08 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації