Вхід | Реєстрація

Доставка вантажів морем з Китаю

Доставка вантажів морем з Китаю

Економічні і торговельні відносини між країнами отримали сьогодні настільки широке поширення, що, якщо порівнювати кількість "подорожувань" вантажів і людей, перших виявиться набагато більше. Займаючись бізнесом, який передбачає доставку вантажу з Китаю, багато підприємців віддають перевагу морському транспорту. Зазвичай вантаж доставляється в контейнерах.

 

Особливості та переваги контейнерних перевезень вантажів по воді

Товар поміщається в універсальний металевий контейнер, який можна транспортувати не тільки на морських судах, а й на інших видах транспорту. Вироби без проблем можна перевантажити в автомобіль або залізничний вагон. Тому товар, що знаходиться в контейнері, може бути доставлений від "дверей до дверей". Доставка вантажу з Китаю морем в контейнерах має і інші "плюси":

  • мінімум операцій при навантаженні /розвантаженні/перевантаженні;
  • збереження вантажу (контейнер пломбується в присутності відправника, розкривається при одержувачі);
  • найнижча вартість в порівнянні з перевезеннями іншим транспортом;
  • можливість одноразової доставки до 26 тонн;
  • доступність мультимодальних перевезень без додаткового оформлення нових документів.

Ще одна важлива перевага - це єдина в усьому світі система позначення габаритів і лінійних розмірів контейнерів. У разі необхідності привезти невеликий за обсягом і вагою вантаж, його можна транспортувати в складі збірних вантажів. Вони припускають розміщення в одному контейнері замовлень відразу декількох клієнтів.

Технічна сторона доставки вантажів водним транспортом

Перше, що необхідно зробити при необхідності доставки збірного вантажу з Китаю або цілого контейнера - знайти надійну-компанію-перевізника. Потім треба залишити заявку на виконання робіт. Фахівці компанії підбирають оптимальний варіант переміщення товару, прораховують терміни і вартість, підписують з клієнтом договір. Далі все відбувається за наступним алгоритмом дій:

  • продукція перевозиться від постачальника на консолідаційний склад в порту Китаю;
  • проводиться перевірка її цілісності, відповідності дозвільним документам;
  • товар упаковується, поміщається в контейнер;
  • після прибуття в Україну здійснюється митне оформлення.

Товар може бути доставлений безпосередньо замовнику або отриманий ним на складі перевізника. Цей нюанс обмовляється в договорі. Оплата здійснюється при отриманні вантажу після перевірки цілісності товару, його збереження. При перевезенні продукції в складі збірного вантажу платити доведеться тільки за свій товар.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2021, 12:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації