Вхід | Реєстрація

У Кременчуці із вікна сьомого поверху випав чоловік: його врятувати не вдалося

У Кременчуці із вікна сьомого поверху випав чоловік: його врятувати не вдалося

До поліції Полтавщини 26 травня, близько 12:00, надійшла інформація від мешканців Кременчука, що у місті по вулиці Першотравневій із квартири багатоповерхівки випав чоловік.

На місце виклику негайно прибула слідчо-оперативна група місцевої поліції, медики та рятувальники.

Поліцейським вдалося встановили особу потерпілого. Ним виявився місцевий житель, 1987 року народження, який випав із сьомого поверху багатоповерхівки. Від отриманих тілесних ушкоджень, чоловік помер у лікарні.

За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини та причини смерті чоловіка з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2021, 11:04 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації