Вхід | Реєстрація

Нові тарифи не допомогли КАТП-1628

Нові тарифи не допомогли КАТП-1628
Майже 620 тис. грн завинило КАТП-1628 – підприємство, що вивозить побутове сміття, своїм працівникам за роботу в січні та лютому 2010 р.
Колишній віце-мер М. Порицький пояснював борги з зарплати низькими тарифами на послуги підприємства. Із 2010 р. КАТП працює за новими, збільшеними, тарифами, але заборгованість не зменшується. Начальник міського УЖКГ О. Любенко називає причиною несумлінність населення.
— Рівень проплат мешканців за вивезення сміття з початку року становить 82%. Загальний борг населення перед підприємством за останні 5 років  – 2,3 млн грн,  – зазначає О. Любенко. – Якби мешканці хоча б частково розрахувалися з підприємством, КАТП не мало б боргів з зарплати.
Із нового року тариф на вивезення сміття виведений зі складу екс-витрат. За словами начальника УЖКГ, щодня працівники абонентського відділу КАТП проводять роботу з населенням щодо укладання окремих договорів з підприєм­ством. На сьогодні укладено лише 6200 угод.

Автор: Інна НІКОЛАЄНКО, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2010, 15:16 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації